Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΙΑΣΗΜΟΙ Ρώσοι φαρσέρ έπεισαν τον Ζόραν Ζάεφ ότι μιλάει με τον Πέτρο Ποροσένκο ο οποίος του «αποκαλύπτει» ότι επιστήμονες «εξακρίβωσαν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο....ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ...!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...ΚΛΑΨΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!

 ΔΙΑΣΗΜΟΙ Ρώσοι φαρσέρ έπεισαν τον Ζόραν Ζάεφ ότι μιλάει με τον Πέτρο Ποροσένκο ο οποίος του «αποκαλύπτει» ότι επιστήμονες «εξακρίβωσαν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο....ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ...!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...ΚΛΑΨΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!





Οι διάσημοι Ρώσοι φαρσέρ ξαναχτύπησαν και αυτή τη φορά έπεισαν τον Ζόραν Ζάεφ ότι μιλάει με τον Πέτρο Ποροσένκο ο οποίος του «αποκαλύπτει» ότι επιστήμονες «εξακρίβωσαν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!
Οι διάσημοι Ρώσοι φαρσέρ, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, έδωσαν στη δημοσιότητα μια ηχογράφηση στην οποία ακούγονται να μιλούν ως ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, με αυτόν που φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός στα Σκόπια, Ζόραν Ζάεφ.
Οι φαρσέρ επικοινώνησαν τρεις φορές με τον Ζάεφ προσποιούμενοι ότι είναι ο Ποροσένκο. Σε μία από τις τρεις συνομιλίες εκ μέρους του πρώην Ουκρανού προέδρου, «αποκάλυψαν» ότι επιστήμονες από την Ουκρανία κατόρθωσαν να «εξακριβώσουν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!
«Οι επιστήμονές μας έχουν ήδη εξακριβώσει τη σχέση μου μαζί του, οπότε μπορώ να αποκαλούμαι Μέγας Πέτρο», είπαν οι φαρσέρ σε μία από τις συζητήσεις τους, μιλώντας εκ μέρους του Ποροσένκο.
«Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί επιστήμονες μας έκαναν μια σειρά ιστορικών ανακαλύψεων. Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί είναι αρχαίοι Σουμέριοι… Σε μια περίοδο, η περιοχή μας άνηκε στην Αλεξάνδρεια», πρόσθεσε ο Ποροσένκο
Απαντώντας, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ φέρεται να δήλωσε ότι «διάβασε γι’ αυτό» και πως «η ιστορία μπορεί να μας ενώνει».
Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία έχουν γίνει διάσημοι για τις κωμικές συζητήσεις με ηγέτες και πολιτικούς απ’ όλον τον κόσμο καθώς έχουν καταφέρει να πείσουν και να συνομιλήσουν, μεταξύ άλλων, με τους Εμανουέλ Μακρόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Χουάν Γκουάιδο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.