Ticker

10/recent/ticker-posts

ΝΕΟΜ:ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ...!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΧΤΙΖΕΙ......!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΝΕΟΜ:ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ...!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΧΤΙΖΕΙ......!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!






ΝΕΟΜ:Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ


ΝΕΟΜ: Η πόλη που θα χτίσει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας -Το project των 500 δισ. δολαρίων [εικόνες & βίντεο

Ενα φιλόδοξο project, το χτίσιμο μιας ολόκληρης πόλης εκ του μηδενός στην ακτή της Σαουδικής Αραβίας, στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν

Το έργο που ονομάζεται NEOM 2030 θα κοστίσει 500 δισ. δολάρια και εντάσσεται στην προσπάθειά του να αναμορφώσει το βασίλειο και να μειώσει την εξάρτησή του από το πετρέλαιο.

Ο 31χρονος πρίγκιπας, αδιαμφισβήτητος ηγέτης του βασιλείου, ηγείται μιας προσπάθειας να ετοιμαστεί η Σαουδική Αραβία για την εποχή μετά το πετρέλαιο.

OMG!!! Entity Confirms Saudi NEOM To Be Satanic – Army Ready For Spiritual Warfare – Dajjalic

Aπό το 2015 έχει ανακοινώσει τα σχέδιά του να πουλήσει μερίδιο στον πετρελαϊκό κολοσσό Saudi Aramco, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κρατικό fund διαχείρισής πλούτου στον κόσμο και να άρει την απαγόρευση οδήγησης για τις γυναίκες. 

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκκίνηση αυτής της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας προσπαθούν να βρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα όπως το πώς θα επιταχυνθεί η αλλαγή χωρίς να συντρίψει την οικονομία ή χωρίς να έρθει σε σύγκρουση με το συντηρητικό θρησκευτικό καθεστώς.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/371411/neom-i-poli-poy-tha-htisei-o-saoydaravas-prigkipas-project-ton-500-dis-dolarion-eikones

Τα σχέδια για την περιοχή περιλαμβάνουν μια γέφυρα που θα διασχίζει την Ερυθρά Θάλασσα και θα την ενώνουν με την Αίγυπτο και την υπόλοιπη Αφρική. Περίπου 26 εκατ. στρέμματα θα διατεθούν για την ανάπτυξη της αστικής περιοχής η οποία θα εκτείνεται έως την Ιορδανία και την Αίγυπτο, «στην πρώτη ανεξάρτητη, ειδική ζώνη στον κόσμο που θα εκτείνεται σε τρεις χώρες», σημειώνεται.

«Η ΝΕΟΜ θα βρίσκεται πάνω σε μία από τις σημαντικότερες οικονομικές αρτηρίες του κόσμου, μέσω της οποίας ρέει σχεδόν το 1/10 των παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών», αναφέρει ο Πρίγκιπας.

Η στρατηγική της τοποθεσία θα διευκολύνει επίσης την ταχεία εξέλιξη της ζώνης σε παγκόσμιο κόμβο» καταλήγει.

SACRILEGIOUS SAUDI NEOM EXPERIMENT! Kingdom Of The One Eyed King Under Construction!!!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.