Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανομία ΤΕΛΟΣ -Επιχείρηση - «σκούπα», με στόχο διακινητές ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ!!Συλλήψεις!!

Ανομία ΤΕΛΟΣ -Επιχείρηση - «σκούπα», με στόχο διακινητές ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ!!Συλλήψεις!!

 

 

 

Επιχείρηση - «σκούπα», με στόχο διακινητές ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ.
Η αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Thessnews, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και επικεντρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα), καθώς και σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πέντε οι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα. Πρόκειται για δυο Ελληνες και τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην επιχείρηση - «σκούπα» συμμετείχαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι πανομοιότυπη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ και στις 11 Ιουλίου.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.