Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...!!ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ....!!“Σχέδιο καταστροφής της Τουρκίας”....!!ΗΠΑ, Ισραήλ, ΕΕ, Ελλάδα, Κύπρος, Η.Α.Ε. Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία…ΚΑΙ...έντρομος Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ...



ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...!!ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ....!!“Σχέδιο καταστροφής της Τουρκίας”....!!ΗΠΑ, Ισραήλ, ΕΕ, Ελλάδα, Κύπρος, Η.Α.Ε. Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία…ΚΑΙ...έντρομος Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ...







«Οι σύγχρονοι πειρατές επιτίθενται σε πλοία στον Ειρηνικό και στην Ασία… Υπάρχει όμως και πειρατεία που δεν φαίνεται», αναφέρει σε «ανάλυσή» του ο γνωστός ερντογανικός «αστέρας» της Yeni Safak Ιμπραήμ Καραγκιούλ. «Το μέτωπο ΗΠΑ – Ισραήλ πολεμά τον μουσουλμανικό κόσμο εξαφανίζει επίσης πλοία τα οποία χρησιμοποιεί ως στρατόπεδα βασανιστηρίων των μουσουλμάνων που συλλαμβάνει»…
Ο Καραγκιούλ κατηγορεί την CIA ότι εκτελεί «φρικτούς φόνους» και βασανιστήρια Σομαλών πειρατών σε πλοία φυλακές με δικαιολογία την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Προφανώς ο «άξιος» Τούρκος συνάδελφος θα ήθελε τους πειρατές που συλλαμβάνονται μια και ανήκουν στην ανώτερη μουσουλμανική ράτσα, να τους κερνάνε παρθένες και πιλάφια…
«Η Ερυθρά Θάλασσα είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους… Το σχέδιο ΗΠΑ και Ισραήλ εφαρμόζεται…Πρόσφατα τάνκερ στον Περσικό δέχτηκαν επίθεση… Η επιθετικότητα ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν εντείνεται την ώρα που η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ ετοιμάζονται μαζί να επιτεθούν στο Ιράν που θεωρήθηκε υπεύθυνο για τις επιθέσεις…», αναφέρει.
Ο Καραγκιούλ στέκεται ιδιαίτερα στην δημιουργία από ΗΠΑ, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ του μηχανισμού επιτήρησης «Right to Free Movement». Κατά τον Καραγκιούλ αυτό σηματοδοτεί έναν νέο «χάρτη εισβολής της πειρατείας». Το σημαντικό όμως είναι ότι ο εκλεκτός του Ερντογάν κατηγορεί τους «γνωστούς ενόχους» ότι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μηχανισμό επιτήρησης και στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί δηλαδή που η Τουρκία… «καίγεται» πολύ.
«ΗΠΑ, Ισραήλ, οι χώρες της ΕΕ (Ελλάδα και Κύπρος δηλαδή), η Αίγυπτος, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία, όλοι είναι εναντίον μας (της Τουρκίας) στην Αν. Μεσόγειο. Όλο αυτό αφορά το φυσικό αέριο αλλά πάει και παραπέρα. Στόχος είναι ο περιορισμός της Τουρκίας στην Ανατολία και τελικά να την πλήξουν εκεί τελειωτικά», αναφέρει.
Ο Καραγκιούλ θεωρεί ότι ήδη το σχέδιο του μηχανισμού επιτήρησης στην Αν. Μεσόγειο είναι έτοιμος. Τον συνδέει δε με τον αντίστοιχο στον Περσικό αλλά και με τις εξελίξεις ανατολικά του Ευφράτη που αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου γα την Τουρκία… «ΗΠΑ, Ισραήλ, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία… θέλουν να αποτρέψουν τουρκική επέμβαση εκεί… αν δεν προσέξουμε η Τουρκία θα καταστραφεί», αναφέρει.
«Το τουρκικό μέτωπο ξεκινά από τα ιρανικά σύνορα και επεκτείνεται έως την Αν. Μεσόγειο θα επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Λιβύη. Θα δεχτούμε σοβαρή επίθεση, ειδικά στο Αιγαίο… η Τουρκία θα βρεθεί υπό πίεση και θα είναι εκτεθειμένη σε επιθέσεις», γράφει.
«Αν δεν δούμε τον χάρτη (της περικύκλωσης), αν δώσουμε χώρο σε αυτούς που υπονομεύουν τον αγώνα της Τουρκίας κατά αυτού του χάρτη η χώρα μας θα καταστραφεί… Οι εσωτερικές επιθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη… Ο πρόεδρος Ερντογάν δέχεται επιθέσεις», αναφέρει.
«Η ασπίδα μας ξεκινά από την Συρία, την Λιβύη, την “τδβκ”, το Σαράγεβο, τα Σκόπια. Τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία προκάλεσαν πραξικόπημα στο Σουδάν με ισραηλινή εισήγηση και με στόχο την Τουρκία… Μια μεγάλη σύγκρουση ξεκινά σε όλα μας τα θαλάσσια σύνορα…», καταλήγει ο έντρομος Καραγκιούλ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.