Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ....ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ...!!«Και στην κόλαση τελείωσε η προεκλογική περίοδος , και ανοίγει η περίοδος της κόλασης εδώ...τώρα θα τα δεις όλα»!!



ΑΝ....ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ...!!«Και στην κόλαση τελείωσε η προεκλογική περίοδος , και ανοίγει η περίοδος της κόλασης εδώ...τώρα θα τα δεις όλα»!!








Τελείωσε η προεκλογική περίοδος στην κόλαση και ανοίγει η περίοδος της κόλασης των ελληνοτουρκικών. 
Καλό είναι να φεύγεις από τούτη την ζωή με αναπαυμένη την συνείδηση έστω και αν είσαι πολιτικός, γιατί εκεί πάνω δεν διαλέγεις, αλλά σε επιλέγουν ή προς  τα αριστερά( εξ ευωνύμων )  ή προς  τα δεξιά.  
Κάπως έτσι και η παρακάτω ιστορία που ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι διδακτική και σημειολογική. 
Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να πεθάνει ένας μεγάλος γνωστός πολιτικός της Ελληνικής Μεταπολίτευσης των πρώτων χρόνων.  
Ενώ ψυχορραγούσε  
Ήρθαν και τον παρέλαβαν οι Άγγελοι.  
Επειδή αυτός τους έλεγε ότι είναι σημαίνων πρόσωπο«Very Important Person» τον πήγαν να δει τον Παράδεισο. 
Εκεί ο γνωστός πολιτικός άκουσε ψαλμωδίες , αισθάνθηκε εκκλησιαστικά θυμιάματα , ένοιωσε μια πρωτόγνωρη ειρήνη που δεν τα αισθάνθηκε ποτέ στην επίγεια ζωή του. 
Στράφηκε στους συνοδούς Αγγέλους και τους είπε « εγώ δεν μπορώ να μείνω σε αυτό το μέρος , δεν είναι του χαρακτήρα μου» 
Τότε οι Άγγελοι τον πήγαν στο απέναντι μέρος από τον παράδεισο , την κόλαση και του είπαν « δες εδώ αν σου αρέσει;» 
Μόλις ο πολιτικός μπήκε στον νέο αυτό χώρο είδε τράπεζες , χορούς και πανηγύρια, δεξιώσεις , τουαλέτες , αισθάνθηκε γυναικεία αρώματα, εορταστικά πυροτεχνήματα, αφίσες όμορφες, σημαιάκια, άκουσε χειροκροτήματα . 
« Απ!! αυτό είναι το μέρος μου » είπε στους Αγγέλους 
Και τότε αυτοί του έδωσαν ένα χαρτί που αφορούσε την VIP νέα θέση για  να το υπογράψει. Αδίστακτα ο πολιτικός αυτός το υπέγραψε και μετά οι Άγγελοι του διαμήνυσαν, ότι θα κατέβει στην γη για να ζήσει λίγο και μετά θα έρθουν να τον παραλάβουν για την θέση που επέλεξε ο ίδιος. 
Πράγματι έζησε ακόμα λίγες μέρες, ουσιαστικά ψυχορραγώντας και ήρθε η στιγμή της τελευτής του. 
Πάλι ήρθαν οι ίδιοι οι Άγγελοι και τον παρέλαβαν. 
Το ταξίδι του τώρα ήταν για την VIP θέση που ήδη επέλεξε. 
Αλλά μόλις εισήλθε στο χώρο της επιλογής του, όλα ήταν αλλιώτικα. Μεγάλα καζάνια με πίσσα , δυσωδία , φωνές , κουρνιαχτό στριγκλιές. 
Τρόμαξε , δεν το περίμενε. 
Γύρισε εμφανώς ενοχλημένος προς τους αγγέλους συνοδούς του και τους είπε « δεν το περίμενα αυτό από εσάς να με κοροϊδέψετε»  
Αλλά η απάντηση των Αγγέλων ήταν τότε προς αυτόν: 
« όταν σε φέραμε τις προάλλες εδώ, η κόλαση είχε  προεκλογική περίοδο, αλλά τελείωσε , τώρα θα τα δεις όλα » 
Και πάμε αδελφοί στην κόλαση των Ελληνοτουρκικών που δεν κάνει προεκλογικό αγώνα αλλά περιμένει το αποτέλεσμα των  Ελληνικών εκλογών για να επικυρώσει την φριχτή  ονομασία της . 
Η καυτή ανάσα του τούρκου επάνω από την Ελλάδα που την αφήσαν γυμνή κυρίως οι τοκογλύφοι φίλοι της είναι πραγματικότητα. 
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν την έναρξη παραλαβής των S-400 την Κυριακή. 
Αυτή πάλι την Κυριακή που θα εορτάζει η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  έχουμε ασκήσεις με πραγματικά πυρά κοντά στο Καστελόριζο- Ρόδο και κανείς δεν ξέρει που αλλού. 
Το Γιαβούζ βγαίνει να κάνει γεώτρηση και όπως επιθυμούν άσχετα αν δεν γίνει , ο τούρκος θέλει διακαώς τα κόκκινα γεωτρύπανα του να έχουν αντιαεροπορική ομπρέλα από τους S-400 
Ο τούρκος είναι δύσκολο να διαψεύσει τον εαυτό του, πάντα δοκιμάζει την Ελλάδα σε στιγμές αλλαγών, όπως τώρα. 
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να φωτίσει τις αρχές και τις εξουσίες μας γιατί θα βρεθούν προ πρωτόγνωρων  δυσάρεστων εκπλήξεων. Το ερώτημα όμως είναι αν έχουν ΘΕΟ και ποιον; 
Όποιον θεό και να έχουν η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να πορευτεί εκεί που την οδηγεί η ανά τους αιώνες πολιτισμική και αποστολική πορεία της.  
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.