Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ…ΑΛΒΑΝΙΑ



ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ…ΑΛΒΑΝΙΑ







Με πηχυαίους τίτλους τουρκικά ΜΜΕ ανήγγειλαν άφιξη στην Αλβανία του αποβατικού πολεμικού σκάφους, TCG Bayraktar (L-402), που μεταφέρει άρματα μάχης σε μια επίσκεψη με πολύ νόημα όσων αφορά την στρατιωτική συνεργασία των δυο χωρών.
Όπως αναφέρεται, το 139 μέτρα μήκους τουρκικό πολεμικό σκάφος με πλήρωμα 400 ναύτες και 220 σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων, αφίχθηκε στην Δυρράχιο της Αλβανίας παρουσία του στρατιωτικού ακολούθου της Τουρκίας στα Τίρανα, συνταγματάρχη Şakir Cumhur Somer.
Η επίσκεψη αυτή είναι επόμενη μιας σειράς επισκέψεων τουρκικών πολεμικών πλοίων στην Αλβανία, όπως των φρεγατών, TCG Sakarya, TCG Preveze, TCG GÜR S-357, και του υποβρυχίου TCG Oruçreis (F-245).
Και όλα αυτά στα βόρεια σύνορα μας.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.