Ticker

10/recent/ticker-posts

Μυστική και Μη Προσβάσιμη ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ....!!Ξεχνάμε Όσα Ξέραμε ως Τώρα... η πιο τρελή θεωρία...!![ΒΙΝΤΕΟ]


Μυστική και Μη Προσβάσιμη ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ....!!Ξεχνάμε Όσα Ξέραμε ως Τώρα... η πιο τρελή θεωρία...!![ΒΙΝΤΕΟ]






Αποκαλύψεις για την Μυστική και Μη Προσβάσιμη ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ. Ξεχνάμε Όσα Ξέραμε ως Τώρα

Μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ακούσει, δει και διαβάσει για την περιβόητη Ομάδα Έψιλον, με πολλές αντικρουόμενες απόψεις για την ύπαρξή της και τα μέλη της.
Στο ελληνικό βίντεο που ακολουθεί το κανάλι Weirdo του YouTube θα μάθουμε κάποια συγκεντρωμένα πράγματα.
Για άλλη μια φορά, ένα πολύ ωραίο και αξιοπρόσεχτο βίντεο με αρκετά να παρατίθενται από μία αξιόλογη έρευνα, η οποία δεν έχει σκοπό να μας πείσει υπέρ ή κατά, αλλά μας δίνει όλο εκείνα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να επεξεργαστούμε και σχηματίσουμε την δική μας γνώμη και άποψη.
Εξάλλου, όπως αναφέρεται και από τον αφηγητή, η Ομάδα Έψιλον είναι η πιο τρελή θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Πόση, όμως, αλήθεια ή απάτη, μπορεί να υπάρχει σε αυτήν;
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
Τελικά υπάρχει η Ομάδα Έψιλον; | Weirdo
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.