Παρήγγειλαν καταστροφείς εγγράφων στα υπουργεία!! -Ετοιμάζονται για αποχώρηση!!ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ παραγγελίες για καταστροφείς εγγράφων!!

Παρήγγειλαν καταστροφείς εγγράφων στα υπουργεία!! -Ετοιμάζονται για αποχώρηση!!ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ παραγγελίες για καταστροφείς εγγράφων!!Ολες οι παραγγελίες έγιναν μέσα στον μήνα Ιούνιο, μετά τις ευρωεκλογές, ενώ δεν είναι σαφές ούτε έχει δοθεί καμία διευκρίνιση γιατί τόσες πολλές υπηρεσίες, τόσο μαζικά, αποφάσισαν να παραγγείλουν καταστροφείς εγγράφων.
Σημειώνεται πάντως ότι η καταστροφή εγγράφων προβλέπεται από τον νόμο και ορίζει αυστηρά ποια έγγραφα καταστρέφονται και ποια όχι, ενώ προκαλεί απορία η μαζική παραγγελία από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες, την ίδια ακριβώς περίοδο.

 
Για αποχώρηση, λόγω των επικείμενων εκλογών, ετοιμάζονται υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και σύμβουλοι υπουργείων, και από τα στοιχεία προκύπτει ότι πιθανόν κάποιες υπηρεσίες ετοιμάζονται για καταστροφή εγγράφων.


Όπως προκύπτει από αποφάσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των social media, τα υπουργεία και οι δημόσιες υπηρεσίες παραγγέλνουν, το ένα μετά το άλλο, καταστροφείς εγγράφων.

Στις αποφάσεις που δημοσιεύει το iefimerida, φαίνεται πως καταστροφέα εγγράφων έχουν αγοράσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του υπουργείου Εργασίας, το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Ολες οι παραγγελίες έγιναν μέσα στον μήνα Ιούνιο, μετά τις ευρωεκλογές, ενώ δεν είναι σαφές ούτε έχει δοθεί καμία διευκρίνιση γιατί τόσες πολλές υπηρεσίες, τόσο μαζικά, αποφάσισαν να παραγγείλουν καταστροφείς εγγράφων.

Σημειώνεται πάντως ότι η καταστροφή εγγράφων προβλέπεται από τον νόμο και ορίζει αυστηρά ποια έγγραφα καταστρέφονται και ποια όχι, ενώ προκαλεί απορία η μαζική παραγγελία από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες, την ίδια ακριβώς περίοδο.
Παραγγελία καταστροφέα εγγράφων έκανε ακόμα -σύμφωνα με πληροφορίες- και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως και το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν καταγγελίες για μεταφορά εγγράφων με κούτες και σακούλες σκουπιδιών από το κτίριο όπου στεγάζεται το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αλλά και από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Οι παραγγελίες για καταστροφείς εγγράφων

Η πρώτη παραγγελία έγινε για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Το έγγραφο της παραγγελίας καταστροφέα εγγράφων για την Πυροσβεστική
Η δεύτερη παραγγελία για καταστροφέα εγγράφων έγινε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τις ανάγκες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Η δεύτερη παραγγελία για καταστροφέα εγγράφων
Και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας παραγγέλνει καταστροφέα εγγράφων και μάλιστα μεγάλου όγκου.
Και τα ΓΕΑ παρήγγειλε καταστροφέα εγγράφων
Τα έγγραφα ανήρτησε στο διαδίκτυο ο χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο Georgy Zhukov.


Πηγή
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.