Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ....!!ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!Έρχεται επειγόντως επιτροπή από ΑΜΕΡΙΚΗ!!


 ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ....!!ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!Έρχεται επειγόντως επιτροπή από ΑΜΕΡΙΚΗ!!

 

 

Αποτέλεσμα της συνομιλίας Ακάρ με Έσπερ : Έρχεται επειγόντως  μια επιτροπή από τις ΗΠΑ

Πραγματοποιήθηκε απόψε η αναμενόμενη ¨τηλεφωνική συνομιλία¨ ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Αμύνης Χουλουσί Ακάρ και στον υπουργό Αμύνης των ΗΠΑ σχετικά με το θέμα της παράδοσης των S-400 από την Ρωσία. Ως αποτέλεσμα της συνομιλίας, την επόμενη εβδομάδα θα έρθει μια επιτροπή από τις ΗΠΑ για συνομιλίες στην Άγκυρα.
Στην ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, σχετικά με την τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Ακάρ με τον αναπληρωτή υπουργό Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ, αναφέρονται τα εξής :
“Στην συνομιλία εξετάστηκε η προμήθεια του αντιαεροπορικού και αντιπυραυλικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς της Τουρκίας και θέματα ασφάλειας της τελευταίας περιόδου στην Συρία. Ο υπουργός Ακαρ μετέφερε στον συνομιλητή του πως η Τουρκία αντιμετωπίζει μία σοβαρή αεροπορική και πυραυλική απειλή και ότι σε αυτό το πλαίσιο η προμήθεια των S-400, δεν ήταν μία επιλογή αλλά μία αναγκαιότητα. Του είπε επίσης πως στο θέμα της πρότασης σχετικά με τους Πάτριοτ, συνεχίζονται οι αξιολογήσεις.
Ο υπουργός Ακαρ τόνισε πως το σχέδιο για το πολεμικό αεροσκάφος F-35 πρέπει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, ότι η Τουρκία είναι εταίρος σε αυτό το σχέδιο και ότι ακόμα ισχύει η πρόταση της Τουρκίας για σύσταση μιας επιτροπής εργασίας μαζί με το ΝΑΤΟ, για την εξέταση της πιθανής αλληλεπίδρασης των συστημάτων του F-35 με τους S-400. Ο υπουργός ανέφερε πως η στάση της Τουρκίας σε αυτό το θέμα δεν άλλαξε, πως η Τουρκία καλύπτει όλες τις υποχρεώσεις της στο θέμα των F-35, ενώ τόνισε  πως η αγορά των S-400 δεν αποτελεί κάποια αλλαγή στη στρατηγική μας στάση και ότι η φθορά στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες δεν θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ούτε της Τουρκίας, ούτε των ΗΠΑ, ούτε του ΝΑΤΟ.
Ο υπουργός ανέφερε πως η μόνη έτοιμη, ικανή και κατάλληλη δύναμη για τη σύσταση ουδέτερης περιοχής στα βόρεια της Συρίας είναι οι τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις, πως η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται από τα συριακά σύνορα, πώς πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του λαού μας και των συνόρων μας και ότι δεν θα επιτραπεί αμέσως δίπλα στα σύνορά μας η περιοχή να μετατραπεί σε ένα ασφαλές καταφύγιο για τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
Επίσης συμφωνήθηκε την επόμενη εβδομάδα να έρθει επειγόντως από τις ΗΠΑ μία επιτροπή για να συνεχιστεί ο διάλογος ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως και για το θέμα της σύστασης ασφαλους περιοχής στην Συρία. ”
Ανακοινώθηκε πως ανεστάλη επ΄αόριστο η ανακοίνωση που επρόκειτο να κάνει το υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ σχετικά με την παράδοση των S-400.
………….
http://www.diken.com.tr/akar-esper-gorusmesi-sonucu-abd-heyeti-acilen-geliyor/
12/7/2019

Σχ: Το ότι στέλνουν οι Αμερικανοί επιτροπή στην Τουρκία και δεν ανακοινώνουν κυρώσεις, φυσικά και δεν είναι καλό για εμάς.

Φυσικά εκτός από το να ελπίζουμε στο στραβοπάτημα των εχθρών μας, καλά θα ήταν να προετοιμαζόμαστε και ανάλογα.

Αλλά πόσοι Νεοέλληνες είναι έτοιμοι σε μια δομή κοινωνίας τύπου Ισραήλ ;

ΠΗΓΗ 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.