Ticker

10/recent/ticker-posts

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ΓΙΑ το πρωτάθλημα Thessaloniki Masters!!ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 63 ΟΜΑΔΩΝ ανδρών και γυναικών!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ΓΙΑ το πρωτάθλημα Thessaloniki Masters!!ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 63 ΟΜΑΔΩΝ ανδρών και γυναικών!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]





Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου διεξήχθη το πρωτάθλημα Thessaloniki Masters, με συνολικά 63 ομάδες ανδρών και γυναικών.
Φέτος, για πρώτη φορά θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας στο beach volley.
Οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου, από τις 18.30 έως τις  20.30 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤSPORTS.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.