Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΕΙ!!Σε σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ να προσεύχονται στον Αλλάχ ΚΑΙ να ψάλλουν «Allahu Akbar»!![ΒΙΝΤΕΟ]Το βίντεο ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΡΥΦΑ από μια μητέρα ενός από τα παιδιά!!



ΣΟΚΑΡΕΙ!!Σε σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ να προσεύχονται στον Αλλάχ ΚΑΙ να ψάλλουν «Allahu Akbar»!![ΒΙΝΤΕΟ]Το βίντεο ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΡΥΦΑ  από μια μητέρα ενός από τα παιδιά!!




Απίστευτο το βίντεο από σχολείο στην Δανία που διδάσκονται παιδιά  να ψάλλουν «Allahu Akbar»!



Το βίντεο δείχνει Δανούς μαθητές σε τρυφερή ηλικία να εκπαιδεύονται στο πώς να εκτελέσουν μια μουσουλμανική προσευχή και να φωνάζουν «Allahu Akbar»και όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει διαμάχες.



Το βίντεο δείχνει ένα αγόρι αφρικανικής καταγωγής με μουσουλμανικά ρούχα που δείχνει την ισλαμική προσευχή σε μια ομάδα παιδιών από την Δανία.



Τότε διακόπτεται από έναν δάσκαλο που δίνει εντολή στα παιδιά να πουν «Allahu Akbar», και μετά ολόκληρη η τάξη γονατίζει για την προσευχή.



Η προσευχή έλαβε χώρα στο σχολείο Thyregod στο δήμο Velje στη νότια Γιουτλάνδη.



Το βίντεο γυρίστηκε από μια Σουδανη μητέρα ενός από τα παιδιά. Της είχα πει να μην φορτώσει το βίντεο στο Διαδίκτυο, αλλά εκείνη το έπραξε ούτως ή άλλως.



Μετά την αποκαλύψη του βίντεο, πολλοί κάλεσαν τους σχολικούς υπαλλήλους να παραιτηθούν, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ.



Σύμφωνα με τον διευθυντή Gert Hougaard, «δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο».



Ο Martin Henriksen του Δανικού Λαϊκού Κόμματος ζήτησε μια εξήγηση από το σχολείο σχετικά με αν είχε αποκτηθεί γονική άδεια, αλλά απλώς του απάντησαν ότι αυτό ήταν ένα συνηθισμένο μέρος του προγράμματος σπουδών.



Ρώτησε επίσης τη διοίκηση του σχολείου εάν σκοπεύουν να διδάξουν στους μαθητές τις «σκοτεινές πλευρές και τον διαδεδομένο φονταμενταλισμό» του Ισλάμ, πέρα ​​από τον «τεράστιο θρησκευτικό και κοινωνικό έλεγχο».



Παραδόξως, όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ λίγα βιντεάκια για τα μουσουλμανάκια που διδάσκονται πώς να λατρεύουν τον Χριστό στις χριστιανικές εκκλησίες.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.