Ticker

10/recent/ticker-posts

Καλιφόρνια:Νεκρός απο πυροβολισμό ο 6χρονος Στίβεν ανήμερα των γενεθλίων του...Σήμερα έκλεινε τα έξι....



Καλιφόρνια:Νεκρός απο πυροβολισμό ο 6χρονος Στίβεν ανήμερα των γενεθλίων του...Σήμερα έκλεινε τα έξι....







Ο Στίβεν Ρομέρο είχε πάει στο Φεστιβάλ Φαγητού με την μητέρα και την γιαγιά του ανήμερα των γενεθλίων του. Σήμερα, έκλεινε τα έξι.
Ο Στίβεν είναι ένα από τα τρία θύματα της επίθεσης από έναν ή δυο ενόπλους στο φεστιβάλ Gilroy Garlic που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Ήταν μαζί με την γιαγιά του και την μητέρα του όταν κάποιος εμφανίστηκε και άρχισε να θερίζει ζωές. Και ανήμερα στα γενέθλιά του ο Στίβεν έπεσε νεκρός. Ήταν μόνο έξι ετών. Η μητέρα και η γιαγιά του τραυματίσθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες αλλά είναι εκτός κινδύνου. Τα social media έχουν κατακλυσθεί με αναρτήσεις οργής για τον θάνατο του παιδιού το οποίο είναι το πρώτο θύμα που αναγνωρίζεται μετά το μακελειό. Ο πατέρας του συντετριμμένος δήλωσε: «Είχε όλη την ζωή μπροστά του. Ήταν μόνο έξι».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.