Ticker

10/recent/ticker-posts

Σας αφορά!!Επίδομα 500 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου!!Μετά την καταβολή η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.

Σας αφορά!!Επίδομα  500 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου!!Μετά την καταβολή η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.
 

 
 
Σας αφορά! Δείτε αναλυτικά
Στις 25 Ιουλίου θα πληρωθούν τελικά οι περίπου 680.000 δικαιούχοι της τρίτης διμηνιαίας δόσης του επιδόματος παιδιού Α21 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες!
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού παραμένει κλειστή και δεν δέχεται νέες αιτήσεις έως ότου ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.
Μετά την καταβολή, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.
Να υπενθυμίσουμε ότι το επίδομα παιδιού πληρώνεται κάθε δίμηνο και αφορά πάνω από 900.000 οικογένειες!
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.