Ticker

10/recent/ticker-posts

Συναγερμός στην πυροσβεστική, καθώς ΝΕΑ πυρκαγιά ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Φθιώτιδας έχει μπει πλέον στο χωριό!!ΟΙ κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους!!Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη Canadair και δύο PZL.[ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]


Συναγερμός στην πυροσβεστική, καθώς ΝΕΑ πυρκαγιά ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή  Φθιώτιδας έχει μπει πλέον στο χωριό!!ΟΙ κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους!!Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη Canadair και δύο PZL.[ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]






Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, καθώς πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Δίβρης Φθιώτιδας έχει μπει πλέον στο χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία του χωριού.
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη Canadair και δύο PZL.
Στην περιοχή εκδηλώθηκαν και άλλες τρεις πυρκαγιές -στην Αγία Άννα, στην περιοχή των μεταλλείων Δομοκού και την Λυγαριά.
Από τις τρεις, η φωτιά σε δασική περιοχή της Αγίας Άννας είναι αυτή που είναι πιο ανησυχητική.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.