Ticker

10/recent/ticker-posts

Τραγωδία λόγω ιατρικού λάθους....!!Ετοιμάζονταν να θάψουν 20άχρονο νεαρό και… ξύπνησε πριν την κηδεία!!



Τραγωδία λόγω ιατρικού λάθους....!!Ετοιμάζονταν να  θάψουν 20άχρονο νεαρό και… ξύπνησε πριν την κηδεία!!







Ο γιατρός διαπίστωσε πως είναι νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο σπίτι του από τους συγγενείς για να γίνει η κηδεία.
Στήλη άλατος έμειναν οι συγγενείς ενός 20χρονου όταν τον είδαν να… ανασταίνεται.
Ο 20χρονος Mohammad Furqan, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο αφού ένιωσε δυσφορία. Ο γιατρός διαπίστωσε πως είναι νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην περιοχή Indiranagar στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας για να γίνουν οι προετοιμασίες για την κηδεία.
Ξαφνικά και ενώ οι συγγενείς τον έντυναν για να βάλουν τη σορό στην κάσα, διαπίστωσαν πως βλεφάρισε και τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο Manohar Lohia στο Νέο Δελχί.
Οι γιατροί του έβαλαν μάσκα οξυγόνου αφού διαπίστωσαν πως ήταν ζωντανός και αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Ο 20χρονος έχει παλμό και τα αντανακλαστικά του δουλεύουν ενώ δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.