Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΛΟΣ:Συνελήφθη ΠΑ-ΤΕΡΑΣ που ασελγούσε στη 15χρονη κόρη του μαζί με ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ!!



ΒΟΛΟΣ:Συνελήφθη ΠΑ-ΤΕΡΑΣ  που ασελγούσε στη 15χρονη κόρη του μαζί με ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ!!






Σοκ προκαλεί η είδηση πως στον Βόλο, ένας 58χρονος μαζί με έναν ηλικιωμένο φίλο του, 81 ετών, ασελγούσαν πάνω στο κορμί της 15χρονης κόρης του πρώτου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από καταγγελία πολίτη, συνέλαβε τον 58χρονο και τον φίλο του, καθώς ένας θαμώνας σε καφέ, κατήγγειλε πως τους είδε μέσα στο μαγαζί να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά την μικρή κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα αναπηρίας.
powered by Rubicon Project
Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου, μαζί με το νεαρό κορίτσι και συνελήφθησαν. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη εις βάρος τους.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.