Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΕΣΠΑΣΕ Φωτιά στον Παρνασσό ΔΙΠΛΑ σε κατασκήνωση με 150 παιδιά!!Στο σημείο έχουν σπεύσει 7 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 14 άνδρες!!


ΞΕΣΠΑΣΕ Φωτιά στον Παρνασσό ΔΙΠΛΑ  σε κατασκήνωση με 150 παιδιά!!Στο σημείο έχουν σπεύσει 7 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 14 άνδρες!!






Η φωτιά προκλήθηκε από πτώση κεραυνού – Πληροφορίες για προληπτική εκκένωση της κατασκήνωσης
Φωτιά, πιθανότατα από πτώση κεραυνού, προκλήθηκε αργά το βράδυ σε δασική έκταση στον Παρνασσό, κοντά σε κατασκήνωση με 150 παιδιά.
Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή της Αμφίκλειας, στην Ελάτη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 7 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 14 άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για προληπτικούς λόγους απομακρύνονται τα παιδιά από την κατασκήνωση, ώστε να μην κινδυνεύσουν να εγκλωβιστούν από μία πιθανή επέκταση του μετώπου προς το σημείο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.