Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ!!«Αγρυπνείτε»....!!Οδηγός επιβίωσης…Πιστεύω πως έχουμε καταλάβει όλοι μας ή σχεδόν όλοι λίγο ή πολύ...Οι οποίοι παρακολουθούμε τα γεγονότα και όχι το ''shopping therapy''....Δεν το κάνεις για το ΕΓΩ αλλά για το ΕΜΕΙΣ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...


Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ!!«Αγρυπνείτε»....!!Οδηγός επιβίωσης…Πιστεύω πως έχουμε καταλάβει όλοι μας ή σχεδόν όλοι λίγο ή πολύ...Οι οποίοι παρακολουθούμε τα γεγονότα και όχι το ''shopping therapy''....Δεν το κάνεις για το ΕΓΩ αλλά για το ΕΜΕΙΣ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...





Πιστεύω πως έχουμε καταλάβει όλοι μας ή σχεδόν όλοι ,λίγο ή πολύ . Οι οποίοι και παρακολουθούμε τα γεγονότα και όχι το » shopping therapy » ή είμαστε βυθισμένοι στην καθημερινότητα μας .
Κάτι » τρέχει «,δεν έχουμε πλέον αμφιβολία το τι θα γίνει ,απλά δεν ξέρουμε πώς θα γίνει και πότε ακριβώς θα γίνει .
Τι πρέπει όμως να κάνουμε για να προετοιμαστούμε ,εφ’ όσον κάτι μέσα μας ανησυχεί …Να είμαστε συνέχεια οn line με πηγές πληροφόρησης ; να πάμε να σηκώσουμε κανένα super market ; να γραφτούμε σε ιδιωτικό σχολείο «καταδρομών » ; ή να αρχίζουμε τις προσευχές ,να γεμίσουμε το σπίτι «καντήλες » και εικονίσματα και να κάνουμε παρακλήσεις ,γονυκλισίες όλη την ημέρα .Μπορεί και να αρχίσουμε να τρέχουμε πανικόβλητοι γύρω γύρω ,με τις προφητείες στα χέρια ..
Έλα ντε ,αφού ξέρω ότι κάτι ζυγώνει τι πρέπει να κάνω ;
Πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο νομίζουμε σωστό εμείς ,μέσα μας ,να προσεγγίσουμε με ταπείνωση τον Θεό .
Η αποστασία μας εξάλλου έφερε αυτή την «κατάσταση » ,να αποκαταστήσουμε αρχικά την σχέση ,να την αναθερμάνουμε .
Με μία απλή προσευχή ,το «Πάτερ ημών » όλοι το ξέρουμε ,να κάνουμε την πρώτη «κλήση» έτσι απλά και σίγουρα αδέλφια μου ,δεν θα μείνει «αναπάντητη».
Τότε κατά θαυμαστόν τρόπον θα δεις κάποιες αλλαγές στην ζωή σου ,σε πρόσωπα καταστάσεις που θα σε καθοδηγούν .Αρκεί να «ακούς «, να είσαι ταπεινός και να κάνεις υπακοή στις «εικόνες» του Θεού δίπλα σου .
Όταν έρθει η πρώτη ,έστω και ελάχιστη «μετάνοια » μέσα μας ,είναι σαν να μπαίνεις στο «πλοίο» . Ο Καπετάνιος ξέρει το δρόμο και θα σε οδηγήσει με ασφάλεια στο «λιμάνι » ,αρκεί να τον εμπιστευθείς .
Μην δειλιάσεις στιγμή γιατί πλέον έχεις διαλέξει το σωστό πλοίο που γράφει «Εκκλησία» και είναι γεμάτο αδελφούς σαν και εσένα ίδιους «κατ εικόνα » , με τον ίδιο προορισμό ,ειδικά τώρα στα δύσκολα .
Στην «τιμονιέρα » θα δεις τον καπετάνιο με τις «πληγές» και τις «τρύπες» στα χέρια ,να οδηγεί και θα καταλάβεις ότι για σένα «τρυπήθηκε» και για αυτόν θα πρέπει να τον εμπιστευτείς .
Μπορεί να παρακολουθείς όλη μέρα ειδήσεις περιμένοντας ,μπορεί να σηκώσεις το super market ,μπορεί να γίνεις ένα τέρας επιβίωσης ή να χτίσεις ένα καταφύγιο , μπορεί να γράφεις «κείμενα » στο internet ,μπορεί να κάνεις οποιαδήποτε προετοιμασία για τα γεγονότα .
Αυτός με τις «πληγές » στα χέρια και τα πόδια, που του παρέδωσες το τιμόνι σου πλέον, στην «καταιγίδα » που έρχεται.
Θα σου ψιθυρίσει τι πρέπει να κάνεις ,αφού τον πίστεψες ,θα σου στείλει μήνυμα μέσω ενός συνανθρώπου σου ,μιας εικόνας του .Απλά παρατήρησε και άκου τα πάντα
Γιατί πλέον γνωρίζεις μέσα σου , όπως και αυτός ,ότι αυτό που κάνεις ή θα κάνεις δεν το κάνεις για το ΕΓΩ αλλά για το ΕΜΕΙΣ …
“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.