Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!Ο GREG PALAST Παραδέχτηκε ΔΗΜΟΣΙΩΣ Εκείνο που μας Κρύβουν Όλα τα ΜΜΕ που πλέον πολλοί από εμάς υποψιαζόμαστε…!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ  ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!Ο GREG PALAST Παραδέχτηκε ΔΗΜΟΣΙΩΣ Εκείνο που μας Κρύβουν Όλα τα ΜΜΕ που πλέον πολλοί από εμάς υποψιαζόμαστε…!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!





Ο Εμπνευστής του Ευρώ Παραδέχτηκε Εκείνο που μας Κρύβουν Όλα τα ΜΜΕ
Όλοι το ξέρουν, αλλά κανείς δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για να αντιληφθούμε, αυτό που πλέον πολλοί από εμάς υποψιαζόμαστε…
Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας. Δειτε το βιντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων
Η δημιουργια του ευρω ειχε σαν στοχο να υποδουλωσει τις εκλεγμενες κυβερνησεις σε μια οικονομικη φορμουλα.
Η οικονομικη αυτη φορμουλα λεγεται ο κανονας του3% και ο τελικος σκοπος ηταν να δημιουργηθει κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατια.Δειτε το βιντεο.
Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.
Βίντεο από: vasoula2908 : Για της Ελλάδας το (ευρω)γαμώτο!
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.