Ticker

10/recent/ticker-posts

EKTAKTO-Έσκασε ο κινητήρας ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ από Ηράκλειο για Ρόδο ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ –




EKTAKTO-Έσκασε ο κινητήρας ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ από Ηράκλειο για Ρόδο ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ –






Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν επιβάτες πτήσης αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από Ηράκλειο προς Ρόδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη βλάβη ο κινητήρας του αεροπλάνου στον αέρα.



Σύμφωνα με το neakriti, το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό το αεροδρόμιο της Ρόδου, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο.



Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.



Αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο του Καρπάθου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του αεροδρομίου βρίσκονται οι 47 επιβάτες, εν αναμονή, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση, ωστόσο είναι όλοι σώοι και πέρα από το φόβο και την αγωνία, καλά στην υγεία τους!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.