Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ....ΤΡΑΓΩΔΙΑ...Ο Πέτρος Παπαντωνίου σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε



ΤΩΡΑ....ΤΡΑΓΩΔΙΑ...Ο Πέτρος Παπαντωνίου σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε







Τραγωδία πρίν απο λίγο όταν 35χρονος σκότωσε με όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος συναντήθηκε με την 26χρονη στο πεδίο βολής της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 26χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο πατέρας του 35χρονου γύρω στη 1:45 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι ο γιος του έλειπε από το σπίτι και είχε πάρει μαζί του ένα όπλο. Αμέσως ο 63χρονος πατέρας έσπευσε να τον αναζητήσει στην περιοχή όπου του είχε αναφέρει ο 35χρονος τηλεφωνικά ότι βρισκόταν, στην Αγία Φύλα.
Ο άτυχος πατέρας μετέβη γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα στο πεδίο βολής Αγίας Φύλας και εντόπισε στην είσοδο το γιο του νεκρό, καθώς επίσης και την 26χρονη πρώην σύντροφό του.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.