Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΡΙΚΗ...!!Το «σύμβολο» που εμφανίστηκε στην Ελληνική Βουλή δεν είναι τυχαίο....!!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Τα παιδιά και τα μάτια μας...!!

ΦΡΙΚΗ...!!Το «σύμβολο» που εμφανίστηκε στην Ελληνική Βουλή δεν είναι τυχαίο....!!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Τα παιδιά και τα μάτια μας...!!

 

Στο πλαίσιο της δημιουργίας μία πολυπολιτισμικής Unisex κοινωνίας, όπου οι γεννήσεις θα είναι λίγες και ελεγχόμενες, για το «καλό» του πλανήτη φυσικά, όχι για να μας κυβερνούν ευκολότερα (πολύ καχύποπτοι έχετε γίνει τώρα τελευταία…), η Δήμαρχος του Πόλης του Μεξικού, Claudia Sheinbaum, ανακοίνωσε πως οι μαθητές στα δημόσια σχολεία της χώρας δεν θα χρειάζεται να φορούν πια «συγκεκριμένες σχολικές στολές φύλου».
Σύμφωνα με το BBC δήλωσε:

«Τα αγόρια μπορούν να φορούν φούστες και τα αγόρια μπορούν να φορούν παντελόνια, αν το θέλουν».

Προσέθεσε δε πως το εν λόγω μέτρο μπορεί να δημιουργήσει «συνθήκες ισότητας»

Σύμφωνα με τις προηγούμενες κατευθυντήριες γραμμές, «τα αγόρια φορούσαν παντελόνι και τα κορίτσια φούστα».

Η Δήμαρχος Sheinbaum, ενδιαφέρον επώνυμο, δήλωσε όμως πως αυτού του είδους η νοοτροπία «είναι ιστορικά παρωχημένη» και πως τα νέας μέτρα θα τεθούν αμέσως σε ισχύ.

Πολιτικά προέρχεται φυσικά από την Αριστερά και το κόμμα «Morena» (βλ. ΣΥΡΙΖΑ), ενώ έκανε την ανακοίνωση, επισκεπτόμενη, ένα δημοτικό σχολείο στο κέντρο της μεξικανικής πρωτεύουσας.
Δείτε φωτο με ένα κοριτσάκι να προσαρμόζεται ήδη στα νέα μέτρα:


Una ciudad de derechos lleva la igualdad a todas las esferas. Con el secretario de la @SEP_mx @emoctezumab anunciamos el uniforme escolar neutro en la Cd. La falda no será exclusiva para las niñas y el pantalón para los niños. Acciones sencillas para promover igualdad de derechos


Την υποδέχθηκαν ακτιβιστές της LGBTQ κοινότητας, οι οποίοι δήλωσαν πως η απόφασή της θα βοηθήσει τα παιδιά, τα οποία μέχρι σήμερα «φορούσαν μια στολή με την οποία δεν ταυτίζονταν».
Τι περίεργο την κίνηση αυτή να επικροτούν τα μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας…
Εμείς νομίζαμε γίνεται για το καλό όλων των παιδιών.
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΣΧΟΛΙΚΉ ΣΤΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Θα δούμε και στην Ελλάδα την λεγόμενη «μεικτή σχολική στολή»;
Πάντως η σημερινή, εξίσου αριστερή, κυβέρνηση «έντυσε» ακόμα μία φορά την Βουλή, που αποφασίζει για όλα αυτά στην Ελλάδα, στα χρώματα του «ουράνιου τόξου», στο πλαίσιο του φετινού «Athens Pride»:

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.