Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ Μυστικό της Αττικής!!Κανείς Δεν το Γνώριζε Μέχρι Αυτή την Αποκάλυψη!![ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ Μυστικό της Αττικής!!Κανείς Δεν το Γνώριζε Μέχρι Αυτή την Αποκάλυψη!![ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

 


Ήδη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα υπάρχουν πολλά σημεία με πολλά μυθολογικά και ιστορικά κενά, αλλά και συμβολικά.

Είναι πολλές οι μαρτυρίες που αφορούν τον Κέκροπα και αρκετοί οι συμβολισμοί του που μας διαφεύγουν. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετές μορφές που υπάρχουν από εκείνα τα χρόνια, έχουν να κάνουν με διφυή όντα, τα οποία συνήθως είχαν μορφή μισού ανθρώπου και μισού δράκοντα ή φιδιού, ή κάτι άλλο.

Ωστόσο, είναι αρκετά πράγματα που νομίζουμε ότι τα ξέρουμε και γι αυτό τα προσπερνούμε εύκολα χάνοντας πολλά από εκείνα που θα μπορούσαν να σχηματίσουν μία πληρέστερη εικόνα ενός αρχαίου παζλ με πολλά μυστήρια που χάνονται πίσω στον χρόνο.
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.