Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας «Ο άγιος Πρεβέζης» ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο ηθοποιός  Γιάννης Γούτης, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας  «Ο άγιος Πρεβέζης» ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο  έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.


 
Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός, καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείου του Ρίου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.
Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Δημήτρη Κολλάτου «Ο άγιος Πρεβέζης», αλλά και του θρυλικού «Λούνα Παρκ», ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Τη δεκαετία του ’80 ο πολυτάλαντος ηθοποιός έπαιξε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».
«Ο Γιάννης χρόνια παλεύει να επιβιώσει. Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα ψίχουλα που δίνουν στα θέατρα», είπε η φίλη του, Μαριαλένα Οικονομίδη σε εφημερίδα.