Ticker

10/recent/ticker-posts

Αγρυπνείτε...Οι ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ «ψευδοπροφήτες» ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ζουν και κυρήτουν ήδη ανάμεσα μας.Ακολουθούνται από πάρα πολλούς «πλανημένους» πιστούς απολαμβάνοντας τιμές και δόξες από το «ποίμνιο » τους...ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!!

Αγρυπνείτε...Οι ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ «ψευδοπροφήτες» ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ζουν και κυρήτουν ήδη ανάμεσα μας.Ακολουθούνται από πάρα πολλούς «πλανημένους» πιστούς απολαμβάνοντας τιμές και δόξες από το «ποίμνιο » τους...ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!!

 

Παρακολουθούσα «κάποιον » για καιρό ,όπως και πάρα πολλοί άλλοι, για πολλά χρόνια τον «παρακολουθούν «.
Είναι πολύ εύκολο να πλανηθείς ,αν δεν ακολουθήσεις κάποιους απλούς κανόνες .
Οι «ψευδοπροφήτες » ζουν και κυρήτουν ήδη ανάμεσα μας .Ακολουθούνται από πάρα πολλούς «πλανημένους » πιστούς απολαμβάνοντας τιμές και δόξες από το «ποίμνιο » τους .Χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και τα social media για να κυρήτουν .Ενίοτε το κάνουν από «φιλαργυρία » θυσαυρίζοντας και ενίοτε από «φιλοδοξία » από κενοδοξία μετρώντας «πιστούς » και like .
Δεν γνωρίζουν ότι και οι ίδιοι «πλανώνται » από τα πάθη τους ,καυχώνται μέσα τους ,κομπάζουν και μετράνε τις ψυχές που υποτιθέμενα σώζουν ,αλλά την δική τους ψυχή ,δεν την έχουν «σώσει » ακόμα .
Δεν έχουν «δουλέψει » καν πάνω στην σωτηρία της ψυχής τους ,στον «καθαρισμό » της αρχικά .
Τρυφηλή ζωή ,καλοζωισμένοι ,απλά γίνονται «φερέφωνα » γνώσεως που έχουν αποστηθίσει ,χωρίς καν να την έχουν δοκιμάσει στην πράξη .
Θα τους καταλάβετε όταν θα «κατηγορούν » και πολυλογούν συνεχώς για γνώσεις που μόνο αυτοί κατέχουν .Θα μπερδεύουν την αλήθεια με το ψέμα συνεχώς ,τα δαιμόνια με τους Θεούς και διάφορες δικές τους Θεωρίες ..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται στα λόγια των Προφητών της Παλαιάς και Καινής διαθήκης ,στα λόγια του Χριστού , στους Άγιους Αποστόλους ,στους Άγιους Πατέρες. Τα καμπουριασμένα γεροντάκια με τα τριμμένα ράσα και τις ασκητικές μορφές που μεταφέρουν απλά αυτά τα λόγια των Πατέρων , είναι σε μέτρα άφθαστα για τους «ψευδοπροφήτες » . Κι όμως ,τους ειρωνεύονται αλλά αυτοί με αγάπη ακόμη και για τον «διάβολο » δεν τους απαντούν ,μόνο προσεύχονται για όλους μας ..
Προφήτης ή κάποιος που μπορείς να εμπιστευθείς ότι μεταφέρει τον λόγο του Θεού ,είναι μόνο αυτός που μιλά από μέσα του το Άγιο Πνεύμα η «Θεία Χάρη » .
Το Άγιο Πνεύμα υπάρχει σε όλους τους Ορθοδόξους βαπτισμένους Χριστιανούς ,έρχεται . με την διαδικασία της βάπτισης και του χρίσματος .Κατά την διάρκεια της ζωής μας και ανάλογα του τρόπου ζωής μας ,απενεργοποιήται ολικά ή μερικά ή και παραμένει ενεργό και δυνατό με την ασκητική ζωή ,νηστεία και προσευχή ,την συμμετοχή στα ιερά μυστήρια που καθαρίζουν και διατηρούν καθαρή την «καρδία»
«Μακάριοι οι καθαροί την καρδία ότι αυτοί τον Θεό όψονται «
Ας καθαρίσουμε πρώτα την «καρδία» μας ,από τα πάθη ,ας παρακαλέσουμε θερμά και συνεχώς πρώτα τον Κύριο να μας ελεήσει ,όχι γιατί το αξίζουμε , ποτέ δεν θα γίνουμε άξιοι ,αλλά γιατί προσπαθούμε .
Προσπάθεια το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και να ελπίζουμε στο «έλεος » του Θεού .
Να μας χαρίσει την «καθαρότητα » μέσω του Αγίου Πνεύματος ,δια της καθάρσεως ,έρχεται η φώτιση και τέλος για ελάχιστους » Παίσιους ,Πορφύριους ,Τσαλίκηδες …η «Θέωση » στην πράξη .
Πλάνες υπάρχουν πολλές …
Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα ,αφορά την «ψυχή » σας και ή «Αλήθεια » βρίσκεται και εκφράζεται μόνο από το Άγιο Πνεύμα και όσους το «εκφράζουν «
Δικό σας θέμα να τους αναγνωρίσετε ,αν έχετε εσείς ενεργοποιημένη την «χάρη » μέσα σας τότε δεν θα σας πλησιάζουν καν ,ούτε και θα σας «λένε » τίποτα μέσα σας πλέον….
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.