Ticker

10/recent/ticker-posts

Αγρυπνείτε...!!Το «έλεος Του τελειώνει»…!!Οπλιστείτε με υπομονή και πίστη σε όσους έχει μείνει έστω και λίγη...Τα γεγονότα είναι αναπόφευκτα...!!



Αγρυπνείτε...!!Το «έλεος Του τελειώνει»…!!Οπλιστείτε με υπομονή και πίστη σε όσους έχει μείνει έστω και λίγη...Τα γεγονότα είναι αναπόφευκτα...!!






Οπλιστείτε με υπομονή και πίστη ,σε όσους έχει μείνει έστω και λίγη .Τα γεγονότα είναι αναπόφευκτα και τα προκαλούμε εμείς οι ίδιοι με την στάση μας και την συμπεριφορά μας .
Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αντίδραση ,μετάνοια .Βρισκόμαστε στο σκοτάδι ,όχι για να προφυλαχθούμε από τα γεγονότα ή να τα αποτρέψουμε σωματικά και υλικά .Αλλά να τα δεχθούμε με ηρεμία σαν μάθημα για «μετάνοια»
Θα τρέχουμε σαν «ποντίκια » ,κάποιοι όμως θα είναι ήρεμοι και πράοι ,αυτοί είναι που θα έχουν πίστη στον Θεό και μας τα έλεγαν …
Εγκαίνια-εξπρές στο τζαμί του Βοτανικού από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες της ΝΔ και πίεση απο Σ.Αραβία και το Κατάρ
Καταργείται η βλασφημία και η περιύβριση νεκρών με τον νέο Ποινικό Κώδικα
θα μπορεί να ο καθένας να εξυβρίζει και να Βλασφημήσει τον Χριστό και την Παναγία .
Αυτός είναι ο λόγος έχετε ακούσει κανέναν να εξυβρίζει ,τον βούδα ,τον ζωροάστρη κλπ . Δεν μιλάω ,δεν τολμούν να βλασφημήσουν τον δολοφόνο, παιδόφιλο προφήτη.. ξέρετε ποιόν λέω …
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι ο Χριστός .
Δεν αντιδρά κανείς ,δεν υπάρχει καμία κινητοποίηση .
Προλαβαίνουμε να γεμίσουμε το «λυχνάρι » μας με έλεος ,πριν να είναι αργά …και τρέχουμε σαν τα «ποντίκια » για έλεος ,αλλά θα έχει τελειώσει .
Μας παρακαλούσε με χίλιους δύο τρόπους ,σε λίγο θα είναι αργά ..
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.