Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ...Θα συμβεί μετά τις Εθνικές Εκλογές.......



ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ...Θα συμβεί μετά τις Εθνικές Εκλογές.......







Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα αδέλφια . Δεν είναι αυτή που θέλαμε , δεν είναι αυτή που θέλουμε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές . Αφήνουμε το Υφιστάμενο Πολιτικό Σύστημα να δείξει όλη του την Υποκρισία , όλη του την υποτέλεια στην ξενοκρατία και πολύ σύντομα θα μας δείτε .
Σκοπός μας , να μην είμαστε μια από τα ίδια , σκοπός μας η Ελλάδα της Καρδιάς μας Τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σε Αλβανία και θα συμβούν σε «ΣΚΟΠΙΑ » Κωνσταντινούπολη και Κύπρο , δεν γίνονται τυχαία .. κάποιοι μεριμνούν γι αυτά.
Προς το παρόν αποκαλύπτουμε ( κυρίως στα νέα παιδιά ) πως λειτουργεί και διαιωνίζεται το ξενοκρατικό Πολιτικό σύστημα στη χώρα μας
Οι παλιοί ξέρουν , ας μάθουν λοιπόν και οι νεότεροι .
Πολλά από τα μικρότερα κόμματα που σαν διάττοντες αστέρες εμφανίζονται και μετά εξαφανίζονται , είναι τα λεγόμενα «Κόμματα απόχη » . Σκοπός τους είναι να μαζεύουν όσα ¨πρόβατα¨ φεύγουν από το μεγάλο μαντρί του κύριου κόμματος , ώστε , να τα γυρίσουν πίσω.
Ένα από τα κόμματα αυτά που λειτουργεί ως ¨κόμμα απόχη ¨ με ιδιαίτερη επιτυχία , όσο αδιανόητο κι ας σας φαίνεται , είναι το ΣΥΡΙΖΑ . Το πολιτικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν απόχη για λογαριασμό του μεγάλου ΠΑΣΟΚ . Η ιδεολογία και η κουλτούρα όσων κάποτε ήταν ΠΑΣΟΚ ,όσων κάποτε είχαν ¨πράσινο αίμα ¨ υπάρχει σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που νοσταλγούν και πάντα θα νοσταλγούν το μεγάλο ΠΑΣΟΚ. Τα άτομα αυτά βρίσκονται παντού , στο δημόσιο διορισμένοι , στα σώματα ασφαλείας , στις ένοπλες δυνάμεις , πρωτοκλασάτοι σε άλλα κόμματα , στον κρατικό μηχανισμό , παντού.
Αυτοί ( σύντομα θα σας πούμε ονόματα ) όταν είδαν ότι χάνουν το ¨κοπάδι τους ¨ έφτιαξαν την απόχη του ΣΥΡΙΖΑ . Η μοίρα των κομμάτων απόχη είναι προδιαγεγραμμένη , εάν κάνουν το λάθος και λειτουργήσουν ως νέο ¨μητρικό κόμμα¨ διασπώνται σε μικρότερες απόχες που ¨μαζεύουν¨ τους φευγάτους για λογαριασμό του μητρικού κόμματος , εν προκειμένου του ΠΑΣΟΚ .
Αυτό που θα δούμε λοιπόν μέχρι τις εκλογές , είναι το ΚΙΝΑΛ να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του πάλαι ποτέ μεγάλου ΠΑΣΟΚ και μια στρατηγική επαναπατρισμού όλων όσων τάχα μου ήταν ΠΑΣΟΚ , πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα , πρέπει να επιστρέψουν .
Με άλλα λόγια , σήμερα , βιώνουμε τους σχεδιασμούς που είχαν εξυφανθεί πριν 40 χρόνια.
Αυτά άλλωστε επιβεβαιώνει και η τάχα μου αποπομπή Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ που ήταν προσυμφωνημένη και εκτελέστηκε ως , κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση.
Όμως , όλος αυτός ο σχεδιασμός έχει ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος που θα κοστίσει ακριβά στα συμφέροντα που εκπροσωπεί
Συνεχίζεται !!
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ »
Υγ ¨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ¨,το εν δυνάμει Πολιτικό Κόμμα που όλοι οι περήφανοι Έλληνες βαθιά μέσα μας θα θέλαμε. Αποτελεί δε, την πολιτική διάσταση του Τομέα γεωπολιτικής στρατηγικής της γνωστής μας , Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης που συνεχίζει αθόρυβα να στηρίζει την όλη προσπάθεια .

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.