Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ'' ΝΑ ...ΚΛΕΒΟΥΝ...

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ'' ΝΑ ...ΚΛΕΒΟΥΝ...

 


Παρακολουθώ επί χρόνια διάφορα sites γεωπολιτικών αναλύσεων κι αυτό που διαπίστωσα είναι ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να συγκλίνουν κι αυτά με τα προφητευόμενα, όσο κι αν προσπάθησαν κάποια εξ' αυτών, να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένη προπαγάνδα.
Αυτό που συμπέρανα όμως είναι ότι δεν προέρχεται αυτό τόσο από τις αναλύσεις τους, οι οποίες πολλές φορές είναι αλληλοαναιρούμενες, αλλά πιστεύω ότι ...κλέβουν από αυτά που έχουν ειπωθεί από τους Αγίους μας, για όσα περιμένουμε να γίνουν αφού πιο μπροστά τα έχουν χλευάσει κι αυτά κι όσους ασχολούμαστε μαζί τους που επαληθεύει ότι τα έχουν διαβάσει...
Έτσι βλέπεις ξαφνικά, όλοι αυτοί να έχουν ανακαλύψει ότι το Ιράν θα δεχθεί επίθεση κι ότι αυτό έχει σχέση με την Τουρκία και τον Ερντογάν κ.α. Σας βλέπουμε ρε!
Λοιπόν, μάγκες που το παίζεται μεγάλοι και σπουδαίοι, είστε της πλάκας, μπροστά στα πνευματικά αναστήματα που μας έχουν μεταδώσει πριν από πολλά χρόνια όπλα αυτά που εσείς τώρα προσπαθείτε και καλά, να μας πείτε με τις αναλύσεις σας...
Γι' αυτό λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει.
Και χαμηλά την μπάλα...
Άντε, γιατί την είδατε κάποιοι!

Από την άλλη κάποια blogs με πατριωτικές ανησυχίες ενσπείρουν τον πανικό! Πουλήθηκε το ένα, προδοσία στο άλλο θέμα, έτσι εδώ, έτσι αλλιώς... STOP!
Ηρεμήστε! Γνωρίζουμε πολύ καλά το μέγεθος της προδοσίας και των κινδύνων και με το να έχετε την σειρήνα συνέχεια σε λειτουργία δεν βοηθάτε σε τίποτα, όταν αυτοί που σας διαβάζουν οι περισσότεροι είναι καθημαγμένοι. Πάρτε το, αλλιώς.
Την παρούσα στιγμή άλλα πράγματα είναι τα σημαντικά γιατί είμαστε σε καιρό που θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την τελική μάχη από κάθε πλευρά. Το δικό τους το σχέδιο προχωράει, μέχρι να πέσει το "σύρμα". Τότε, μετράει, ποιος θα είναι έτοιμος!
Η δαιμονική μπόρα έρχεται κάθε μέρα και πιο κοντά...
Θα είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στην λιακάδα την θεϊκή;
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω - συγχωρήστε με εάν έχετε διαφορετική άποψη.

ΠΗΓΗ
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.