Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ....ΟΜΩΣ...Αυτόν που δεν μιλά να φοβάσαι δεν ξέρεις τι σκέφτεται..και είναι αυτός που τελικά θα κρίνει τα πράγματα!!Την ομιλία αυτή του Β.Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ....ΟΜΩΣ...Αυτόν που δεν μιλά να φοβάσαι δεν ξέρεις τι σκέφτεται..και είναι αυτός που τελικά θα κρίνει τα πράγματα!!Την ομιλία αυτή του Β.Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ








Αυτή την στιγμή στην περιοχή μας παίζεται ένα «stratego «
Για τους παλαιότερους καταλαβαίνουν τι εννοώ και σε αυτούς απευθύνομαι .Η νεολαία μας δυστυχώς έχει «θανατωθεί » μπροστά σε μία «οθόνη » στέλνοντας «καρδούλες «…
Υπάρχουν οι προφητείες αληθινές και ψεύτικες αλλά και «αλλαγμένες » που είναι και αυτές μέρος του παιχνιδιού .
Γεωπολιτικού και γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος κινήσεις ,με μόνο σίγουρο ,κανένας δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν ,όπως και δεν έχει .
Η Ελλάδα μας στην μέση της «τιτανομαχίας » ,με το «σπαθάκι» της να το κουνά απειλητικά και με «άκαπνους » στρατηγούς αλλά και στρατό ..
Μία Τουρκία που «μιλά » πολύ ,δηλώσεις επί δηλώσεων ,αλλά και με πείρα σε πολέμους , «μπαρουτοκαπνισμένοι» αφού έχει ανοιχτεί και συμμετάσχει σε πολλά μέτωπα ,με στρατό και οπλισμό .αυτοπροσδιορίζει τον εαυτό της σαν «υπερδύναμη»
Απαντώντας με ειρωνεία σε όλους .
Άραγε τους έχει στο χέρι ;
Μία Αμερική που «πυροβολεί » με τελεσίγραφα και με συναντήσεις κορυφής με τους Έλληνες ,σχεδιάζει και ξανα σχεδιάζει ,αλλά δεν βλέπω «βοήθεια » ουσιαστική .Μας κοροϊδεύει και μας χρησιμοποιεί ..
Η Αμερική τι περιμένει ; τους S 400 που αποτελούν φόβητρο για την αεροπορία της ,κανονικά δεν θα έπρεπε να κόψει τα πόδια των Τούρκων … μήπως θα είναι συν ιδιοκτήτες των συστημάτων ; και η » αποκρυπτογράφηση » τους (αφού οι Ισραηλινοί απέτυχαν στους Ελληνικούς S 300 απέτυχε ) είναι το ζητούμενο .
Στο τέλος κάποιος θα «πουλήσει » κάποιον και ποιος θα πουλήσει ποιόν ,το «διαβάζεται » στις αληθινές προφητείες..
Αυτό που έπρεπε να μας προβληματίζει ,είναι η «σιωπή της Ρωσίας «….
Αυτόν που δεν μιλά να φοβάσαι ,δεν ξέρεις τι σκέφτεται..και είναι αυτός που τελικά θα κρίνει τα πράγματα
“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.