Το ραδιόφωνο του ΡΙΚ μεταδίδει ότι Εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τα μέλη των πληρωμάτων στα τουρκικά γεωτρύπανα.Κάνουν λόγο και για αποχώρηση των δύο εταιρειών από τις ΗΠΑ και την Νορβηγία οι οποίες είχαν ενδιαφερθεί να συνεργαστούν με την Τουρκία.
Το ραδιόφωνο του ΡΙΚ μεταδίδει ότι Εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τα μέλη των πληρωμάτων στα τουρκικά γεωτρύπανα.Κάνουν λόγο και για αποχώρηση των δύο εταιρειών από τις ΗΠΑ και την Νορβηγία οι οποίες είχαν ενδιαφερθεί να συνεργαστούν με την Τουρκία.Το ραδιόφωνο του ΡΙΚ επικαλείται διπλωματικές πηγές και μεταδίδει ότι εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τα μέλη των πληρωμάτων των γεωτρύπανων που χρησιμοποιεί η Τουρκία. Εντάλματα εκδόθηκαν και για τα στελέχη των εταιρειών που εμπλέκονται.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση των δύο εταιρειών από τις ΗΠΑ και την Νορβηγία οι οποίες είχαν ενδιαφερθεί να συνεργαστούν με την Τουρκία.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.