ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Παραιτήθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ ο αντιστράτηγος Νίκος Ζαχαριάδης που συζήτησε τα ΜΟΕ [Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης] με τους Τούρκους!!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Παραιτήθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ ο αντιστράτηγος Νίκος Ζαχαριάδης που συζήτησε τα ΜΟΕ [Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης] με τους Τούρκους!!Την παραίτησή του υπέβαλε στον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη ο Νίκος Ζαχαριάδης, που ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας που συζήτησε με τους Τούρκους τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιστράτηγος είχε εισηγηθεί να αναβληθεί η συνάντηση λόγω των εκλογών.Των ευρωεκλογών και των περιφερειακών κι όχι των εθνικών, αφού όταν γίνονταν οι συζητήσεις για τα ΜΟΕ δεν είχε γίνει γνωστό ότι πάμε σε βουλευτικές εκλογές. 
Η συνάντηση για τα ΜΟΕ έγινε και ο κ.Ζαχαριάδης ήταν παρών και ενεργός στις συνομιλίες. 
Σήμερα ωστόσο έγινε γνωστό ότι υπέβαλε την παραίτησή του.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.