Προετοιμαστείτε για BLACKOUT!!Αυτό που συνέβη δεν ήταν τυχαίο-Έχουν ανιχνευθεί πάνω από 20+ ανιχνευτές σαρωτές!!Σημαντικό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


Προετοιμαστείτε για BLACKOUT!!Αυτό που συνέβη δεν ήταν τυχαίο-Έχουν ανιχνευθεί πάνω από 20+ ανιχνευτές  σαρωτές!!Σημαντικό πρέπει να είμαστε  προετοιμασμένοι!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Για όσους από εσάς είδαν τους τίτλους του Σαββατοκύριακου σχετικά με τις διακοπές στη Αργεντινή και την Ουρουγουάη, καταλαβαίνετε το μέγεθος και την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει μια διακοπή.   
Υπάρχουν ατυχήματα, υπάρχουν αποτυχίες και ύστερα υπάρχουν κακόβουλες επιθέσεις.   
Αυτό που συνέβη ακριβώς με το ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ δεν ήταν τυχαίο.   Έχουν ανιχνευθεί πάνω από 20+ ανιχνευτές  σαρωτές.   
Είναι κάποιος που δοκιμάζει την αδυναμία του δικτύου μας;   
Για τι προετοιμάζονται;   
Πιο σημαντικό, ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ;!  
Εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά με το τι γνωρίζουμε για τον εισβολέα και από πού προέρχονται.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.