Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!«Είπε ο Ερντογαν σήμερα και το αναφέρουν κάθε μισή ώρα στα νέα του BBC NEWS 24… ''WHO EVER LOSES ISTANBUL LOSES TURKEY''…!!!»ΔΗΛΑΔΗ «αυτός που θα χάσει την ΠΟΛΗ θα χάσει την Τουρκία»!!ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ...[ΒΙΝΤΕΟ]

 ΕΚΤΑΚΤΟ!!«Είπε ο Ερντογαν σήμερα και το αναφέρουν κάθε μισή ώρα στα νέα του BBC NEWS 24… ''WHO EVER LOSES ISTANBUL LOSES TURKEY''…!!!»ΔΗΛΑΔΗ
«αυτός που θα χάσει την ΠΟΛΗ θα χάσει την Τουρκία»!!ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ...[ΒΙΝΤΕΟ]
  



Καλή φίλη μας μετέφερε την είδηση: « Είπε ο Ερντογαν σήμερα και το αναφέρουν κάθε μισή ώρα στα νέα του BBC NEWS 24… ”WHO EVER LOSES ISTANBUL LOSES TURKEY»…!!!»  

Και σήμερα επαληθεύτηκε διότι έπεσε η εξουσία του δηλ. η μακρόχρονη  αρχή της κεφαλής του με την συντριπτική νίκη του αντιπάλου του Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθηκαν στην περιώνυμο  Κωνσταντινούπολη. 

ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ, ας ανοίξουμε τα μάτια μας: 

Ανήμερα της 23 Ιούλιου 2019 που έγιναν οι εκλογές στην ΠΟΛΗ και πυροδοτήθηκαν φοβερές εξελίξεις, η εκκλησία μας τιμάει την ανεύρεση των χαριτόβρυτων ιερών λειψάνων του νεοφανούς οσιομάρτυρα ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ στον λόφο των Καρυών της Θερμής της νήσου Λέσβου. 

Ανέλπιστο δώρο του ΟΥΡΑΝΟΥ για τις ημέρες μας την στιγμή που ωδινάται ολάκερη η Ρωμιοσύνη η οποία  προσπαθεί να ξεφύγει από τον βούρκο της πνευματικής αποχαύνωσης που την έριξαν οι αντίχριστοι. 

Τι είπε ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ: «Μόλις πέσει το κεφάλι του Ερντογάν η ιστορία θα αλλάξει σελίδα» 

Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι εννοούσε.  

Δηλ. μόλις πέσει η κεφαλή της εξουσίας του Ερντογάν ( όπως τούτο αυτό  έγινε σήμερα με την απώλεια της ΠΟΛΗΣ) η ιστορία θα αλλάξει σελίδα ( και ήδη τρέχουν εξελίξεις )   

Ο Ουρανός έδωσε το δικό του μήνυμα : 

ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 15 MAIOY 2010 

ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  

Αλλά τα σημάδια συνεχίζονται 

Σήμερα 23 Ιουνίου του 2019 που βιώνουμε και την αλλοπρόσαλλη πορεία του τουρκικού γεωτρύπανου YAVOYZ όπως το επισημάναμε με άρθρα μας από χθες το βράδι : 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/06/yavuz.html?fbclid=IwAR23pKoiuR_cPUYSThdS4WZOF9Lf3bxH9CKwDZ_vGVrOgtjwdqZe01b7pYE 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/06/yavuz_23.html 

σήμερα λοιπόν συμπληρώνονται ακριβώς ακέραια 23 χρόνια από την κοίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου που φώναξε ΒΥΘΙΣΑΤΕ το Χόρα. 

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ θέλει να μας πει κάτι  

« βρείτε ηγέτες κατάλληλους των περιστάσεων και όχι ανδρείκελα που θα σας αποκοιμίζουν»  

« η Ελλάδα είναι αυτή την στιγμή μόνη της και οι μόνοι φίλοι της είναι οι ΑΓΙΟΙ μας , οι ήρωες μας με περιπολεύουσα την ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Έθνους μας ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ»  

ΖΉΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΕΝΟΣ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.