Νικητής του «Βρετανία έχεις ταλέντο» ΧΘΕΣ Ο 89χρονος βετεράνος Colin Thackery ήρωας πολέμου – Καθήλωσε το κοινό ΚΑΙ Κέρδισε 250.000 λίρες (ΦΩΤΟ & ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Νικητής του «Βρετανία έχεις  ταλέντο» ΧΘΕΣ Ο 89χρονος βετεράνος Colin Thackery ήρωας πολέμου – Καθήλωσε το κοινό ΚΑΙ Κέρδισε 250.000 λίρες (ΦΩΤΟ & ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)

89χρονος ήρωας πολέμου, ο βετεράνος Colin Thackery, είναι ο μεγάλος νικητής του τηλεοπτικού σόου «Βρετανία έχεις ταλέντο» για το 2019.
Ο 89χρονος αλλά ακμαίος Colin, ο οποίος υπηρέτησε στο στρατό για 25 χρόνια, καθήλωσε αρχικά το κοινό όταν στην πρώτη οντισιόν τραγούδησε το «We’ll meet again» αφιερώνοντάς το στην εκλιπούσα σύζυγό του την οποία παντρεύτηκε το 1950, πριν τον στείλουν για την Κορέα.

Αφού έφτασε στον τελικό της Κυριακής, ο Colin ανακηρύχθηκε ως ο νικητής του σόου με τον ίδιο να δηλώνει «έκπληκτος».
«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν βρίσκω τις λέξεις» είπε ο χαρισματικός Colin. Νωρίτερα είχε δηλώσει στην εκπομπή ότι «θα πέθαινε ευτυχισμένος αν κέρδιζε». Το βραβείο είναι 250 χιλιάδες λίρες και μία θέση στο Royal Variety Performance, όπου θα τραγουδήσει μπροστά στη βασίλισσα.
Για την ιστορία αξίζει να πούμε ότι μαζί με τον Colin, στην τελική τριάδα, ήταν ο Μάγος X και ο Ben Hart, τους οποίους και κατατρόπωσε.