Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Έρχονται φονικά 40άρια και στην χώρα μας!!Ο υδράργυρος θα φτάσει στο κόκκινο σύμφωνα με την πρόγνωση από το μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.Αναλυτικά για όλη την χώρα τις επόμενες μέρες!!



Καιρός:Έρχονται φονικά 40άρια και στην χώρα μας!!Ο υδράργυρος θα φτάσει στο κόκκινο σύμφωνα με την πρόγνωση από το μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.Αναλυτικά για όλη την χώρα τις επόμενες μέρες!!






Λίγη δροσιά με λίγο αεράκι φαίνεται να πνέει, όμως, παρά τις λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες ο υδράργυρος θα φτάσει στο κόκκινο μέσα στην εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με την πρόγνωση από το μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.
Σαββατοκύριακο με μελτέμι και με πτώση της θερμοκρασίας κατά 2 με 3 βαθμούς. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα λίγων φαινομένων. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και πρόσκαιρα τα 8 μπ στο Αιγαίο, όπως διαβάζουμε στο el.gr
Πάμε τώρα να δούμε συνοπτικά τις επόμενες μέρες:
Κυριακή 30 Ιουνίου
Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι τις απογευματινές ώρες θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
Δευτέρα 1η Ιουλίου
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε άνοδο στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.
Τρίτη 2 Ιουλίου
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το πρωί τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει περί τους 37 βαθμούς Κελσίου, όπως μας μεταφέρει το el.gr
Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ)
Μετά την πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει και στον ειδικό χάρτη των 850 hpA θα φτάσει περί τους 23 βαθμούς , άρα εκτιμώμενη μέγιστη θερμοκρασία στην επιφάνεια οι 38 βαθμοί Κελσίου . Οι εντός της παρενθέσεως αριθμοί μας δίνουν ένα περιθώριο 2 περίπου βαθμών όπου υπάρχει πιθανότητα η θερμοβαθμίδα να είναι οι 17 βαθμοί και ίσως σε τοπικό επίπεδο τα θερμόμετρα δείξουν 40 βαθμούς .
Η γενική τάση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα περιγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί έως το ερχόμενο Σάββατο παραμονή των εκλογών. Η ζέστη θα είναι αισθητή το τριήμερο Τετάρτης – Παρασκευής διότι θα εξασθενήσουν αισθητά και οι άνεμοι. Μέση εκτιμώμενη θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας οι 38 βαθμοί, σύμφωνα πάντα με το el.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.