Ticker

10/recent/ticker-posts

Χαλκίδα:Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία 38χρονου την τελευταία στιγμή



Χαλκίδα:Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία 38χρονου την τελευταία στιγμή







Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στις αστυνομικές δυνάμεις της Χαλκίδας όταν το κέντρο Αμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, πηδώντας στο κενό από την υψηλή γέφυρα.
Η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο Βοιωτίας, η οποία ζήτησε να κινητοποιηθούν καθώς ο 38χρονος αδελφός της  σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.
Τον εντόπισαν δευτερόλεπτα προτού αυτοκτονήσει
Άμεσα δόθηκε σήμα για επέμβαση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Κατά τις ίδιες πηγές, όταν έφτασαν στη γέφυρα οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον 38χρονο έτοιμο να πηδήξει στο κενό! Τότε έτρεξαν στο σημείο και τον απομάκρυναν, αποτρέποντας την αυτοκτονία.
Ο 38χρονος, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο ψυχιατρικό κατάστημα που βρίσκεται στο Δαφνί Αττικής.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.