Ticker

10/recent/ticker-posts

Κοινωνικό Μέρισμα 2019:Ποιοι παίρνουν χρήματα ως στις 4 Ιουλίου



Κοινωνικό Μέρισμα 2019:Ποιοι παίρνουν χρήματα ως στις 4 Ιουλίου







Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ότι από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.
Πληρωμές ΚΕΑ.
Το επίδομα ενοικίου κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ το μήνα, ανάλογα την σύνθεση του νοικοκυριού. Αν το ενοίκιο είναι μικρότερο, το επίδομα ενοικίου περιορίζεται ανάλογα.
Το ποσό που θα καταβληθεί είναι η τρίτη δόση, στην οποία μάλιστα δεν δίνονται αναδρομικά ποσά. Από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου, θα πληρωθούν επίσης το ΚΕΑ, τα προνοιακά επιδόματα και οι συντάξεις Ιουλίου.
Χιλιάδες πολίτες ρωτούν το θα γίνει με φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού κοινωνικό μέρισμα, πληρωμές ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου.
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
Την Τρίτη 25 Ιουνίου, αναμένεται να πιστωθεί το επίδομα ενοικίου στους δικαιούχους, πράγμα που σημαίνει ότι οι δικαιούχοι θα μπορούν να το δουν στους λογαριασμούς τους από την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.