ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ....!!H σχέση του αριθμού 7 με την χρονική διάρκεια του κανόνα του Έθνους μας υπό Τον Θεό, από την αποφράδα ημέρα του 1453 κι έπειτα…!!70 X 7 + 70 + 7 + 1453 = 2020!!Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ:«Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη!»


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ....!!H σχέση του αριθμού 7 με την χρονική διάρκεια του κανόνα του Έθνους μας υπό Τον Θεό, από την αποφράδα ημέρα του 1453 κι έπειτα…!!70 X 7 + 70 + 7 + 1453 = 2020!!Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ:«Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη!»

Μετά από αρκετά χρόνια που βασάνιζε το μυαλό μου η ιδέα της σχέσης του αριθμού 7 με την χρονική διάρκεια του κανόνα του έθνους μας υπό Τον Θεό, από την αποφράδα ημέρα του 1453 κι έπειτα…
….εχθές αργά το βράδυ ξάφνου, βρήκα την λύση στο πρόβλημα, που με ταλαιπωρούσε τον ανάξιο επί σειρά ετών και διαφωτίστηκε ο συγχυσμένος μου νους…
Επιτρέψτε μου να το μοιραστώ μαζί σας και ζητώ την επιείκεια και την συγχώρεση σας εκ των προτέρων.
Όλα αυτά αναμφισβήτητα με την βοήθεια Του Μεγαλοδύναμου και Του Αγίου Πνεύματος και προς Δόξα Θεού, διότι από μόνος μου δεν θα ήμουν ικανός για το παραμικρό.
Λοιπόν έχουμε:
«Τότε προσελθὼν αὐτῷ ὁ Πέτρος εἶπε· Κύριε, ποσάκις ἁμαρτήσει εἰς ἐμὲ ὁ ἀδελφός μου καὶ ἀφήσω αὐτῷ; ἕως ἑπτάκις;
λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Οὐ λέγω σοι ἕως ἑπτάκις ἀλλ’ ἕως ἑβδομηκοντάκις ἑπτά.» (Ματθ. 18, 21-22)
Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βαπεδινός: «Και παιδευθήκαμε εβδομηκοντάκις επτά. Κανόνας ειν΄ αυτός. Ελειτούργησεν ο Πνευματικός Νόμος. Ο Πνευματικός Νόμος είναι ο κώδικας της Θείας Δικαιοσύνης..»
Άγιος Παίσιος : «Τα πάντα διοικούνται από τον Θείο Λόγο. Δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι. Αυτοί επικρατούν μια φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του. Ο παλαιός Ισραήλ, οι παλαιοί ευσεβείς, που ήταν Εβραίοι, εκπαιδεύτηκαν επτάκις. Και εβδομήκοντα χρόνια ήσαν αιχμάλωτοι στους Χαλδαίους, τους σημερινούς Πέρσες. Μόλις τελείωσε ο κανόνας τους επανήλθαν. Ήταν μια παιδεία, ένα ράπισμα για να τους ξυπνήσει ο Θεός. Αυτοί, οι Εβραίοι, ήταν ο παλαιός Ισραήλ.
Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμαστε εμείς! Η δική μας παιδεία, όμως, είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις, διότι εμείς είχαμε τη γνώση. Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (το 1453, με την άλωση της Κωνσταντινούπολης) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας. Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν. Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοστεί ποικιλοτρόπως. Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας, που είναι ο ισλαμισμός και ο καθολικισμός. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία τώρα θα εκλείψουν.
Αυτοί που κατέστρεψαν τον βυζαντινό πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι, αλλά οι Σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι Καθολικοί, που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. Τους απογόνους τους, λοιπόν, θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδδών! Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει. «
Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ: «Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη!»
Εβδομηντάκις επτά είναι το 70 φορές το 7 δηλαδή 490 έτη αλλά και το 77 δηλαδή το 70 συν 7.
Δείτε τον συλλογισμό μου, και πως επαληθεύονται οι προρρήσεις και οι Άγιοι Γέροντες προς Δόξα Θεού και υποχρεωτική μετάνοια όλων ημών των αναξίων αμαρτωλών:
70 X 7 + 70 + 7 + 1453 = 2020 !!!!
Δόξα Σοι Κύριε Δόξα Σοι, ας γίνει το θέλημα Σου.
Αμήν.
Γεώργιος Χ. Θεοφιλάκος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Από το Blogger.