Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός-Επιδείνωση ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ!!Το βαρομετρικό χαμηλό που ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες!![ΧΑΡΤΕΣ]




Καιρός-Επιδείνωση ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ!!Το βαρομετρικό χαμηλό που ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες!![ΧΑΡΤΕΣ]



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και έτσι την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι αρκετές οι περιοχές της χώρας που θα έχουν ξανά βροχές και καταιγίδες.
Το βαρομετρικό χαμηλό που θα προκαλέσει αυτή τη νέα αστάθεια, λίγες μόλιες μέρες πριν μπει ο Ιούνιος, θα περάσει γρήγορα ανατολικά κι έτσι από το βράδυ της Παρασκευής ο καιρός θα βελτιωθεί και το Σαββατοκύριακο θα είναι γενικά καλός, με τα όποια φαινόμενα να περιορίζονται στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.
Δείτε στον χάρτη που ακολουθεί την κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού και τις περιοχές που θα έχουν βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη και την Παρασκευή:
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν μέχρι και την Κυριακή κοντά στους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα σημερινά στοιχεία δείχνουν μια περαιτέρω άνοδο από την Δευτέρα και μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά και τους 32 βαθμούς.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 



Loading...