Ticker

10/recent/ticker-posts

Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και Υποχρεωτική Στράτευση των Γυναικών ΖΗΤΗΣΕ από το ΥΠΕΘΑ-ΕΓΓΡΑΦΟ

Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και Υποχρεωτική Στράτευση των Γυναικών  ΖΗΤΗΣΕ από το ΥΠΕΘΑ-ΕΓΓΡΑΦΟ
 
 
Ερώτηση (υπ. αριθμ. 497/02-05-19) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Επιτακτική η ανάγκη αυξήσεως της στρατιωτικής θητείας», κατέθεσε ο Βουλευτής της ΧΑ, Παππάς Ηλία Χρήστος:
Η με ραγδαίους ρυθμούς αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα σε Έβρο, Αιγαίο και Κύπρο, καθιστά πλέον επιτακτική την ανάγκη αύξησης της στρατιωτικής θητείας προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και μειωμένης επάνδρωσης που παρατηρούνται στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.
Είναι εξάλλου αδιαμφισβήτητο ότι τα ως άνω προβλήματα οφείλονται όχι μόνο στην υπογεννητικότητα αλλά και στις αποφάσεις περί μειώσεως της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας, τις οποίες διαχρονικά έλαβαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, προκρίνοντας δυστυχώς το κομματικό όφελος και την αποφυγή του πολιτικού κόστους έναντι του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...