«Βόμβα» από το ΣτΕ για το μισθολόγιο των στρατιωτικών και των Σωμάτων ασφαλείας!!


«Βόμβα» από το ΣτΕ για το μισθολόγιο των στρατιωτικών και των Σωμάτων ασφαλείας!!


Αντισυνταγματικό έκρινε το αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας το μισθολόγιο των στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας που ψήφισε η κυβέρνηση και είναι σήμερα σε ισχύ.
Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο η πάντα μαχητική Ομοσπονδία των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ, και η Ομοσπονδία των Αξιωματικών της Αστυνομίας ΠΟΑΞΙΑ οι οποίες είχαν πρώτες προσφύγει κατά του νέου νόμου.
Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ για τη νέα βόμβα από το ΣΤΕ για το Μισθολόγιο στρατιωτικών – Σωμάτων Ασφαλείας αναφέρει:
Αντισυνταγματικότητα και του εν ισχύ -τρίτου κατά σειρά- μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας προοιωνίζει η απόφαση 852/2019 του ΣΤ’ Τμήματος του ΣτΕ, που δημοσιεύθηκε
εχθές το βράδυ και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, λόγω μείζονος σπουδαιότητας.
«Η εξέλιξη είναι απόλυτα θετική για χιλιάδες στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας και αναμενόμενη ως προς την παραπομπή της στην Ολομέλεια.
Ασφαλώς πρέπει να αναμένουμε την θεώρησή της, ώστε να μελετήσουμε το σκεπτικό της» δήλωσαν οι Χαράλαμπος Μπουκουβάλας και Ρήγας Μπαρμπούρης
νομικοί σύμβουλοι και παραστάντες δικηγόροι της ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ αντίστοιχα, που χειρίστηκαν την υπόθεση.
«Ακόμα ένα μισθολόγιο που ανατρέπουμε, ακόμα μια δικαστική νίκη που επιτυγχάνουμε προς όφελος των συναδέλφων και της κοινωνίας», δήλωσαν οι Πρόεδροι της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος και της ΠΟΑΞΙΑ Ιωάννης Κατσιαμάκας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
Από το Blogger.