Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ-Η Τουρκία μας ¨επιτίθεται¨ από Θράκη ( Πομακοχώρια), Καστελόριζο και Κύπρο .Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πόλη .



ΒΟΜΒΑ-Η Τουρκία μας ¨επιτίθεται¨ από Θράκη ( Πομακοχώρια), Καστελόριζο και Κύπρο .Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πόλη .






Αποκαλύπτουμε !! Τα ανησυχητικά ποσοστά που έλαβε το Τούρκικο μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ στη Ροδόπη για παράδειγμα , όπου έλαβε 38,01% (στο 99,74% της ενσωμάτωσης) ποσοστό σχεδόν όσο το άθροισμα των τριών πρώτων κομμάτων ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ , είναι η κορυφή του Παγόβουνου .
Η ένοπλη παραστρατιωτική ομάδα του Έρντογαν SADAT έχει κλιμακώσει συγκεκαλυμμένα τις επιχειρήσεις της και στα Πομακοχώρια προπαγανδίζοντας υπέρ της Τουρκίας και με συνεργάτες τους , Τουρκόφιλα μέλη των Τοπικών αυτοδιοικήσεων . Στα ορεινά των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου και συγκεκριμένα στην Ξάνθη, ο δήμος Μύκης και οι κοινότητες Κοτύλης, Θερμών και Σατρών , στη Ροδόπη, οι κοινότητες Οργάνης και Κέχρου , στην Περιοχή Βόρεια των δήμων Αρριανών , Σώστου, Ιάσμου , σε πολλές περιοχές στην Κομοτηνή ( π.χ τα χωριά Οργάνη, ο Κέχρος, η Νέδα, η Χλόη, η Άνω Βυρσίνη και η Δρύμη.) , στον Έβρο και στα χωριά Μέγα Δέρειο, Σιδηροχώρι, Ρούσσα και Γονικό , όλη αυτή η Περιοχή ¨μυρίζει ¨Τουρκία .
Το υπο-κατασκευή Τούρκικο κρατίδιο , εκτείνεται έως την Βουλγαρία, και τις επαρχίες Κάρτζαλι και Σμόλυαν όπου και εκεί υπάρχουν Πομακοχώρια .
Ο Κίνδυνος είναι τεράστιος , και η ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας ακουμπά τα όρια της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Τον περασμένο Αύγουστο στις 23 που εορτάζει κατά την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως , η Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς στην Ξάνθη , μέλη μας που παρευρέθηκαν , ζήτησαν από ¨γερόντισσες¨ να τους βοηθήσουν στην κατασκευή οδικού χάρτη για τα Πομακοχώρια . Η γερόντισσα με πόνο ψυχής μας είπε ¨δεν λέγονται παιδί μου πλέον Πομακοχώρια αλλά , Τουρκοχώρια.
Το σχέδιο λοιπόν που απαιτείται να τεθεί σε εφαρμογή ΑΜΕΣΑ , είναι το παρακάτω. Εμείς αναλαμβάναμε τον ¨αποδεκατισμό ¨ της παραστρατιωτικής ομάδα του Έρντογαν SADAT που ενεργοποιείται στη Θράκη και των μελών των μυστικών Τούρκικων υπηρεσιών. Η ΕΥΠ πλέον , έχει άλλες ¨σκοτούρες¨
Όλοι οι Κούρδοι της Τουρκίας να είναι εφεξής ( και ήδη είναι ) καλοδεχούμενοι ενόψει των επαναληπτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη , όπου έχουν αναπτυχθεί μηχανισμοί στήριξης και προστασίας τους . Γιατί ;

Γιατί έτσι ανοίγει ο δρόμος , Έλληνες να κυριαρχήσουν πάλι στην Κωνσταντινούπολη με την ακατανίκητη Πολιτισμική τους δύναμη (να ξυπνήσει ο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς») , η Πόλη θα ξαναγίνει Ελληνική διοικητικά αρχικά , η Ευρωπαϊκή Τουρκία έτσι ( μόνο αυτή) θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στην ΕΕ το 2023 γεγονός που θα προσελκύσει τεράστια Ευρωπαϊκά κονδύλια ( υπό Ελληνική διαχείριση ) ενώ η Ασιατική Τουρκία αποκομμένη, θα αναλώνεται αρχικά στο να αντιτείνεται στη δημιουργία κουρδικού έθνους-κράτους στη Μεσοποταμία . Η Τουρκία έτσι θα διαμελιστεί σε δύο και μετά σε τρία μέρη .
Στις κρισιμότατες λοιπόν εκλογές του επόμενου μήνα στην Κωνσταντινούπολη , ρόλο κλειδί θα παίξουν οι Κούρδοι ψηφοφόροι οι πλειονότητα των οποίων δεν προσήλθαν να ψηφίσουν στην κάλπη του Μαρτίο . Η ένοπλη παραστρατιωτική ομάδα του Έρντογαν SADAT και εδώ (που το 2014 υποστήριξαν την Αλ Κάϊντα) έχει κλιμακώσει τις επιχειρήσεις της σε βάρος των ψηφοφόρων Κούρδων . Χιλιάδες κούρδοι φέρονται απότομα υπερχρεωμένοι στο Τουρκικό Κράτος , προσάγονται με διάφορες αφορμές και Τρομοκρατούνται όσο δεν φαντάζετε , πολλά μέλη του φιλοκουρδικό HDP έχουν συλληφθεί και έχουν εμπλακεί με την Τουρκική Δικαιοσύνη .
Ας βοηθήσει όποιος μπορεί στην υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού , ας προστατευτούν οι Κούρδοι της Κωνσταντινούπολης που επιθυμούν να ψηφίσουν.
Σημ 1: Γίνονται κοπιώδης προσπάθειες ανοικοδόμησης του ημικατεστραμμένου ξενώνα του ανωτέρω μοναστηριού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενεί τους κατά καιρούς επιφανείς επισκέπτες, ομιλητές και ερευνητές , προάγοντας τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη.
Σημ 2 . Το παρόν απευθύνεται ειδικά στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.