Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ....!!Χρησιμοποιούν την μουσική για να προκαλέσουν θύματα!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ....!!Χρησιμοποιούν την μουσική για να προκαλέσουν θύματα!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!






Ο χρόνος που μετρά δυστυχώς αντίστροφα…
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Η ραπ μουσική στην Ευρώπη φαίνεται πως δίνει «στέγη» σε φωνές μίσους κατά των Ευρωπαίων, κάτι που τα τελευταία χρόνια συμβαίνει και στην Ελλάδα.
Στην Γαλλία, ο έγχρωμος ράπερ, Nick Conrad, τραγουδά σε βιντεοκλίπ «Γαμ@ω την Γαλλία, καίω την Γαλλία», ενώ στο τέλος στραγγαλίζει μια γυναίκα, η οποία συμβολίζει την χώρα.
Νωρίτερα είχε κατηγορηθεί για ένα τραγούδι, στο οποίο υπερασπιζόταν την σφαγή λευκών μωρών, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το τραγούδι ήταν απλά ένα «σχόλιο στον ρατσισμό».
Το νέο του τραγούδι τώρα λέγεται «Doux pays – γλυκιά χώρα», στο οποίο η Γαλλία παρουσιάζεται ως μία λευκή γυναίκα.
«Γαμ@ω την Γαλλία μέχρι να φτάσει στον σπαραγμό», επαναλαμβάνει ο Conrad μέσα στο τραγούδι.
«Κ@@@ στο στόμα της Γαλλίας, τελειώνω σαν γουρούνι», αναφέρει στην αρχή του τραγουδιού και τονίζει πως «η Γαλλία η γλυκιά χώρα των παιδικών μου χρόνων, η Γαλλία δεν υπήρξε ποτέ γλυκιά χώρα».
«Καίω την Γαλλία, η φωτιά είναι ασταμάτητη», τελειώνει το τραγούδι και δεσπόζει η σκηνή του στραγγαλισμού της λευκής γυναίκας, που είναι η Γαλλία, η οποία τον είχε αγκαλιάσει και φροντίσει.
Μας θυμίζει κάτι;
Πόσοι εισακούν τον εν λόγω ράπερ;
Στην Ελλάδα θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με καλά λόγια σε ράπερ, που τραγουδούν για παρανομίες, ναρκωτικά και φοροδιαφυγή.
Όπως όλα δείχνουν, σε περίπτωση που ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, ακόμα και χώρες που δεν θα συμμετέχουν, θα έχουν θύματα στους πολέμους των πόλεων, μεταξύ ντόπιων και «μεταναστών» -ή διαφορετικών ιδεολογιών/κοσμοθεωριών- που ενδεχόμενα ξεσπάσουν σε συνθήκες χάους σε όλον τον πλανήτη.
Οι μελωδίες μίσους που κατακλύζουν την Ευρώπη «στρώνουν» τον δρόμο.
Τα σχόλια δικά σας:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...