Ticker

10/recent/ticker-posts

''ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ'' η Συμφωνία των Πρεσπών!!



''ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ''  η Συμφωνία των Πρεσπών!!






Μέχρι το Σεπτέμβριο ο Ζόραν Ζάεφ θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης . Μετά , θα ακολουθήσει το δρόμο του κ Τσίπρα . Αλλάξαμε λίγο το σχεδιασμό , αντί το ξήλωμα να γίνει από τα ¨Σκόπια¨ την 6η Μαΐου , δρομολογήθηκε να εκκινήσει από την Αθήνα έως τέλη Ιουνίου .
Εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που υπέβαλλαν τη συμφωνία των Πρεσπών , η ίδια η συμφωνία δεν θα αξίζει , ούτε την αξία του χαρτιού που εγράφη , κύριε Μητσοτάκη .
Για σκέψου, πως κατάφερες τέτοια ανατροπή στα καλά καθούμενα ; Θαύμα λες να έγινε ; Σύντομα θα ¨λάβεις ¨ την αποστολή σου , για να σου ¨συγχωρεθεί¨ η υποκρισία στη Συμφωνία των Πρεσπών .
Το πολιτικό μέλλον εφεξής κάθε κυβέρνησης θα καθορίζεται από την στάση της στη συμφωνία αυτή . Η συμφωνία αυτή θα πρέπει να νικιέται , πολικά , κοινωνικά και δημοκρατικά ,μέχρι να εξαφανιστεί .
Παράλληλα !!
Ενεργοποιούμε το σώμα ¨ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ¨, δε θέλουμε σε 1,5 μήνα ¨Τούρκους ¨ Βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο , υπό το πρόσχημα της Ειρηνικής διαβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη μας .
¨Σπρώχνουμε¨ την αντικατάσταση του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ. Ξέρετε τους λόγους ( Σύντομα δεν θα είναι πλέον αρεστός τον Λευκό Οίκο )
Ολοκληρώνουμε τη λειτουργία δομής , πατριωτικού συνδέσμου , που θα συντονίσει όλες τις ειλικρινής πατριωτικές συνιστώσες .
Η Ευρώπη που σέβεται και αναγνωρίζει την ταυτότητα των Εθνών μελών της ( και όχι η Ευρώπη των Τραπεζών και των κυρίαρχων Ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων ) , απέκτησε μια δυναμική που θα αλλάξει πολλά στραβά . Αυτή η Ευρώπη είναι το μέλλον μας
Τούτο ήταν αναπόφευκτο !!
Υ1. Καιρό τώρα οι ¨ΦΥΛΑΚΕΣ¨ δεν αφήνουμε την τύχη τούτο εδώ του τόπου , στα ξενοκρατικό Πολιτικό σύστημα.
Υ2. Χαιρετίζουμε το Πατριωτικό μήνυμα που έστειλε η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ « στις εκλογές , να στηριχθούν οι δυνάμεις που αντιτείνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών »
Υ3.Δεν θέλουμε να μας ψηφίσετε , ούτε να μας πείτε μπράβο , απλά να ενημερώνεστε !!
Ο.Υ.Α (Director of Geopolitical Strategy)
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.