Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΜΗΝΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ πλήττει τον Ειρηνικό Ωκεανό μαζί και την ακτή της ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....ΤΑ ΔΥΟ ΟΥΑΙ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...!![ΒΙΝΤΕΟ]



ΣΜΗΝΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ πλήττει τον Ειρηνικό Ωκεανό μαζί και την ακτή της ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....ΤΑ ΔΥΟ ΟΥΑΙ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...!![ΒΙΝΤΕΟ]




Τουλάχιστον πέντε μικροί σεισμοί εκδηλώθηκαν στον Ειρηνικό Ωκεανό και τις ακτές της Βόρειας Καλιφόρνιας το Σάββατο και την Κυριακή. Ο μεγαλύτερος σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ.

Ο ισχυρότερος από τους σεισμούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν κυρίως στην ιδιαίτερα δραστήρια περιοχή κοντά στη Βόρεια ακτή, συγκεντρώθηκαν περίπου 150 μίλια από την Ferndale.

Αργά τη νύχτα στις 4 Μαΐου, οι σεισμοί μεγέθους 4.8, 4.3, 3.3 και 3.2 ρίχτερ εκδηλώθηκαν κάτω από την

επιφάνεια του ωκεανού.

Είναι ένα κοινό φαινόμενο για την περιοχή. η Βόρεια Ακτή είναι η συγκυρία τριών πιάτων, δημιουργώντας την  τριπλή διασταύρωση Mendocino . Η ώθηση και η έλξη των πλακών οδηγούν σε αυξημένη σεισμική δραστηριότητα Οι σεισμοί στον ωκεανό πάνω από το μέγεθος 2,5 που αναφέρθηκαν από το USGS το Σάββατο και την Κυριακή περιλαμβάνουν:

    Ένας σεισμός μεγέθους 3,1 ρίχτερ στις 9:17 μ.μ. PDT Σάββατο στον Ειρηνικό Ωκεανό.

    Ένας σεισμός μεγέθους 3,3 ρίχτερ στις 11:29 μ.μ. το Σάββατο περίπου 156 μίλια δυτικά του Ferndale, στην Καλιφόρνια, που βρίσκεται νότια του Eureka.

    Ένας σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ στις 11:32 μ.μ. το Σάββατο στον Ειρηνικό Ωκεανό.

    Ένας σεισμός μεγέθους 4,8 ρίχτερ στις 11:46 μ.μ. το Σάββατο στον Ειρηνικό Ωκεανό περίπου 164 μίλια δυτικά του Ferndale.

    Ένας σεισμός μεγέθους 3,2 ρίχτερ στις 12:12 π.μ. την Κυριακή στον Ειρηνικό Ωκεανό περίπου 170 μίλια δυτικά του Ferndale.

Ένας έκτος σεισμός στο σύμπλεγμα χτύπησε στη γη 18 μίλια βορειοδυτικά της Petrolia, στην Καλιφόρνια, στις 2:13 π.μ. την Κυριακή. Έχει μέγεθος 2,8 ρίχτερ.

Αλλά σήμερα, ο χάρτης των σεισμών των ΗΠΑ> M2.5 είναι κενός!

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν είναι ένα σημάδι του επερχόμενου μεγάλου σεισμού.

http://strangesounds.org/2019/05/northern-california-earthquake-swarm-ocean-map.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...