Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ:Ατύχημα με αεροπλάνο της Αεροπορίας Στρατού – Τι αναφέρει το ΓΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ:Ατύχημα με αεροπλάνο της Αεροπορίας Στρατού – Τι αναφέρει το ΓΕΣ

 

 

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έκανε γνωστό πριν από λίγα λεπτά, ατύχημα που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης, στο οποίο αεροπλάνο που ανήκει στην δύναμη της Αεροπορίας Στρατού, ανετράπη κατά την διάρκεια της προσγείωσης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 21 Μαΐου 2019, εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου U-17 CESSNA, της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ), ανετράπη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Το διμελές πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του. Στο αεροσκάφος προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. 
ΠΗΓΗ  
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Blog Widget by LinkWithin
Loading...