Ticker

10/recent/ticker-posts

BILD ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!«ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η συμφωνία ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400 με την ΡΩΣΙΑ»!!Άμεσα αντέδρασε (τόσο άμεσα που δημιουργεί εύλογες υποψίες) η τουρκική κυβέρνηση!!



BILD ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!«ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ  η συμφωνία ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400 με την ΡΩΣΙΑ»!!Άμεσα αντέδρασε (τόσο άμεσα που δημιουργεί εύλογες υποψίες) η τουρκική κυβέρνηση!!





Άμεσα αντέδρασε (τόσο άμεσα που δημιουργεί εύλογες υποψίες) η τουρκική κυβέρνηση σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild ότι η Τουρκία δεν πρόκειται τελικά να αγοράσει τα S-400 σε ένα ακόμη «επεισόδιο» του γνωστού σήριαλ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον για το φιλοθεάμον κοινό «τι τα θες τα F-35 όταν έχεις S-400».

Ο δημοσιογράφος της Bild Julian Röpcke σε ένα δημοσίευμά του με τίτλο: «Ξαφνική αναστροφή για τον Ρ.Τ.Ερντογάν», αναφέρει ότι  «κανονικά η Τουρκία πρόκειται να παραλάβει τα πρώτα αντιαεροπορικά συστήματα από την Ρωσία το καλοκαίρι και αυτό σε αντίθεση με την επιθυμία του Αμερικανού προέδρου Ντ.Τραμπ.
Αλλά ξαφνικά η κρίση αυτή φαίνεται να προκαλεί δεύτερες σκέψεις στον Ερντογάν.
Όπως έμαθε η Bild από διπλωματικές πηγές στην Άγκυρα, η συμφωνία μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας για τους S-400 πρόκειται να ακυρωθεί.»


Στην είδηση της γερμανικής ταμπλόιντ που έπεσε ως «βόμβα» αντέδρασε ο επικεφαλής επικοινωνιακής στρατηγικής του Τούρκου προέδρου, Fahrettin Altun.
Σε ανάρτησή του και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο της Bild έγραψε:
«Αγαπητέ Julian. Οι πηγές σου είναι λάθος. Άκουσέ το από εμένα: Η παραγγελία των S-400 είναι τελειωμένη υπόθεση».

Βέβαια παρά τις τουρκικές κατηγορηματικές διαψεύσεις είναι σίγουρο ότι η Άγκυρα κάνει τα γνωστά της παζάρια μέχρι τέλους προκειμένου να αντλήσει όσα περισσότερα μπορεί σαν ανταλλάγματα.
Εάν αρνηθεί από τώρα ότι δε θα προχωρήσει στην αγορά των S-400 χάνει ότι έχει επιτύχει στις σχέσεις με τη Ρωσία και φυσικά λαμβάνει μικρότερα ανταλλάγματα από τις ΗΠΑ.
Η Τουρκία όμως τα θέλει όλα. Οπότε αναμένεται να παίξει μέχρι τέλους το παιχνίδι αυτό ή όσο την παίρνει να το κάνει.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...