Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα...ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ συγγενικό του πρόσωπο 900.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ είχε κερδίσει στο ΛΟΤΤΟ!!ΤΟΥ είχε κάνει εξουσιοδότηση για την απόκτηση των χρημάτων το οποίο δεν του τα έδωσε ποτέ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ του σπιτιού του.

 
Αυτοκτονία στην Καλογρέζα...ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ συγγενικό του πρόσωπο 900.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ  είχε κερδίσει στο ΛΟΤΤΟ!!ΤΟΥ είχε κάνει εξουσιοδότηση για την απόκτηση των χρημάτων το οποίο δεν του τα έδωσε ποτέ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ του σπιτιού του.
 
 
 
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς στην Καλογρέζα από την υπόθεση αυτοκτονίας
Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σε στο φως της δημοσιότητας για την ανατριχιαστική αυτοκτονία στην Καλογρέζα, όπου ένας άνδρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής το πρωί της Δευτέρας (20/5) κάλεσαν την αστυνομία μόλις αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν κάποιο καιρό είχε κερδίσει 900.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ, αλλά για την απόκτηση των χρημάτων είχε κάνει εξουσιοδότηση σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο δεν του τα έδωσε ποτέ. Επακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες και ο χωρισμός από την επί χρόνια σύζυγό του.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες αλλά και τα αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στη ζωή του.
Τον ηλικιωμένο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο σε μπαλκόνι 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...