Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΣΧΑ:ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ...Έβλεπαν το αεροπλάνο ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ να καίγεται όπου 41 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και τραβούσαν βίντεο γελούσαν!!3 σοκαριστικά ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!



ΜΟΣΧΑ:ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ...Έβλεπαν το αεροπλάνο ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ να καίγεται όπου 41 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και τραβούσαν βίντεο γελούσαν!!3 σοκαριστικά ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!




Ένα, ακόμα, σοκαριστικό video από τη στιγμή που το αεροπλάνο της Aeroflot τυλίγεται στις φλόγες στο αεροδρόμιο Σερεμέτριεβο, στη Μόσχα, έρχεται στο φως. Είναι η στιγμή που υπάλληλοι του αεροδρομίου γελούν και χλευάζουν, κοιτώντας το αεροσκάφος, όπου 41 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, να καίγεται.



Απόγευμα Κυριακής, αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο, Μόσχα. Υπάλληλοι στον πύργο ελέγχου βλέπουν την πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία: το αεροπλάνο της Aeroflot τυλίγεται στις φλόγες μετά την αναγκαστική προσγείωση. Αν και σε πρώτη φάση κανείς δεν ξέρει πως υπάρχουν νεκροί, πόσο αστεία θα μπορούσε να είναι αυτή η εικόνα;



Μόσχα: Καταγγελίες σοκ για τους επιβάτες της business class και τους νεκρούς!...

Κι όμως, για κάποιους είναι. Ένα video που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του internet δείχνει υπαλλήλους να γελούν και να κοροϊδεύουν, ενώ στην πίστα το αεροσκάφος έχει ήδη πιάσει φωτιά. Ο ένας από τους υπαλλήλους, καταγράφει τα πάντα με το κινητό του. Οι υπόλοιποι, συζητούν και… γελούν.



Ένας ακούγεται να λέει πως το αεροπλάνο καίγεται… καλά, ενώ ένας άλλος προσθέτει πως ήταν μια «καλή προσγείωση, μια προσγείωση με θόρυβο». Νωρίτερα, γυναίκα υπάλληλος έχει ακουστεί να λέει πως πιθανότατα να υπάρχουν τραυματίες. Η διοίκηση του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι οι υπάλληλοι δεν εργάζονταν για την εταιρία στην οποία ανήκε το μοιραίο αεροπλάνο, την Aeroflot και θα τιμωρηθούν αυστηρά.


Η απέλπιδα προσπάθεια του συγκυβερνήτη



Σε ένα δεύτερο σοκαριστικό video, έχει καταγραφεί η στιγμή που με κίνδυνο της ζωής του, ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου, ενώ αυτό καίγεται, επιστρέφει στο κοκπιτ για να σώσει τον πιλότο!



Ο 36χρονος Μαξμ Κουζνέτσοφ είχε βγει από το παράθυρο του κοκπιτ λίγα λεπτά μετά την αναγκαστική προσγείωση και ενώ το αεροπλάνο καιγόταν ήδη. Όταν μπήκε η ειδική τσουλήθρα για να κατέβουν οι επιβάτες, ο 36χρονος συγκυβερνήτης φαίνεται να προσπαθεί να σκαρφαλώσει πίσω στο αεροσκάφος.



Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...