Ticker

10/recent/ticker-posts

Ποιος περίμενε αυτή την είδηση;Γιατί οι Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις κάνουν προσομοίωση για απόβαση στην αμμουδερή ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας, 30 χιλιόμετρα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ; Ο αφερέγγυος τούρκος τώρα θα τα δει όλα από τον Β.Πούτιν που δεν τρώει κουτόχορτο....Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από τα σύννεφα.[ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Ποιος περίμενε αυτή την είδηση;Γιατί οι Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις κάνουν προσομοίωση για απόβαση στην αμμουδερή ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας, 30 χιλιόμετρα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;
Ο αφερέγγυος τούρκος τώρα θα τα δει όλα από τον Β.Πούτιν που δεν τρώει κουτόχορτο....Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από τα σύννεφα.[ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]




Έρχεται μεγάλη μπόρα δίχως άλλη καθυστέρηση.   
Πριν κάμποσες μέρες κάθισα σε αυτό τον βράχο και έβλεπα προς τα Δαρδανέλια. 
Μια μπόρα ήταν έτοιμη να τα σηκώσει όλα. 
Και δεν άργησε να έρθει. 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί ο ΘΕΟΣ δεν αργεί να δώσει το μήνυμα του. 
Ξαναγυρίζουμε στα παλαιά « ο Ρώσος φορτώνει πολύ  άσχημα»  με την αφερεγγυότητα του τούρκου και ο δεύτερος υπακούει στον αμερικανικό παράγοντα εξ αιτίας των κυρώσεων- πιέσεων που δέχεται η οικονομία του. 
Τα πάντα ανατρέπονται , όπως και οι μεγάλοι έρωτες (  βλ. Πούτιν – Ερντογάν)  αλλά παράλληλα την πληρώνουν άλλοι  ( βλ. Έλληνες)  
Ποιος περίμενε αυτή την είδηση; 
Μόνο οι άγιοι πατέρες που προείδαν την εξέλιξη, ότι ο τούρκος οικειοθελώς δεν θα παραλάβει τους S-400 ( το επισημάναμε πολλάκις ενώ η επικαιρότητα ορκιζόταν για τον μεγάλο έρωτα)  
Πρώτα και πριν λίγα 24ωρα βγήκαν τα γερμανικά ΜΜΕ και δήλωσαν 
« Η Τουρκία θα ακυρώσει την παραγγελία του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 από την Ρωσία, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild. 

Συγκεκριμένα, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι «η κρίση της λίρας προφανώς κάνει τον Ερντογάν να αλλάξει γνώμη. Όπως μαθαίνει η Bild από διπλωματικούς κύκλους στην Άγκυρα, η συμφωνία για το αντιπυραυλικό σύστημα μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας δεν θα πραγματοποιηθεί». https://www.documentonews.gr/article/bildmataiwnetai-h-agora-twn-s-400-apo-thn-toyrkia 
Σήμερα βγαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ και δηλώνουν: 
« Κάνει πίσω η Άγκυρα: Θα καθυστερήσει την παραλαβή των S-400 από τη Μόσχα»  
« Η Τουρκία εξετάζει αν θα καθυστερήσει την παραλαβή του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο. 
Και αυτό, κατόπιν ενός νέου αιτήματος που υπέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανέφερε σήμερα στο Reuters, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μια πηγή που έχει γνώση του θέματος. 
Μια τέτοια απόφαση θα αποτελούσε μια έκτακτη αποκλιμάκωση στις σχέσεις των δύο συμμάχων στο ΝΑΤΟ, μετά από μήνες αντιπαράθεσης με αφορμή την αγορά των S-400 από την Άγκυρα. 
Η Τουρκία έχει διαψεύσει ότι σκέφτεται την πιθανότητα να καθυστερήσει την αγορά του ρωσικού συστήματος. 
Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Άγκυρα να αναβάλει την παραλαβή των S-400. Οι συζητήσεις για το θέμα αυτό συνεχίστηκαν, πρόσθεσε.» 
 https://www.iefimerida.gr/kosmos/i-agkyra-tha-kathysterisei-tin-paralabi-ton-s-400?fbclid=IwAR2k3h1Xn2kD8n3I6bwuNlpHSu2cgrIIoZUxiClUSIIRLb3Ycnjyx7nnaJQ 
Τελικά πως γίνονται οι διαπραγματεύσεις στο παρασκήνιο;  
Ρωτήσαμε  πριν τις τελευταίες εξελίξεις ένα γέροντα που διετέλεσε διπλωμάτης στα νιάτα του και γνωρίζει πολλά. 
Άκου να δεις πως… 
Πάει ο τούρκος και κλαίγεται στον Αμερικανό και του λέει:  
« ενέργεια δεν παράγω , στην Μουσούλη με τα πλούσια πετρέλαια μου έκοψες την φόρα γιατί σκοπεύεις να ιδρύσεις κουρδικό κράτος στα μέρη αυτά»  
« στο ΑΙΓΑΙΟ και την Κύπρο οι Έλληνες πάνε να εκμεταλλευθούν τα ενεργειακά τους»  
« είσαι αντίθετος με τον Turkish stream  που κατεβάζει ο Ρώσος  από την Μαύρη θάλασσα για να δώσει στην Ευρώπη φτηνό φυσικό αέριο, τους S– 400 ούτε να ακούσεις θέλεις για αυτούς»  
« αλλά μου κτυπάς σαν το χταπόδι την οικονομία και τα συναλλαγματικά μου»  
« Τι να κάνω ο έρημος σουλτάνος;»  
Και του απαντά ο Αμερικάνος … 
« όλα λύνονται εύκολα και ενέργεια αποκτάς και γίνεσαι πετρελαιαγωγός χώρα, αρκεί να αφήσεις τους πρόσφατους έρωτες με τον Ρώσο» 
« αν αφήσεις τον Πούτιν και τους S– 400 αποκτάς πολλά ¨ενεργειακά οικόπεδα ¨ στην γαλάζια πατρίδα που λες..»   
« θυμάσαι τότε με την Κύπρο το 74, τι έκανες , απλώς πήγες και πήρες» 
« όμως πρέπει να ξαναδούμε το θέμα της ναυσιπλοΐας των Στενών από τα ρωσικά πολεμικά που διέρχονται προς την Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο- Λιβύη – Σουέζ »   
Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω τον γέροντα που με σχήματα λόγου προσπαθούσε να μου πει τι γίνεται στα παρασκήνια. 
Ήταν όχι μόνο εύκολο, αλλά σε λίγες ώρες επιβεβαιώθηκαν, με την επικείμενη καθυστέρηση παραλαβής των S– 400. 
Στις επόμενες ώρες ο τούρκος θα ξαναβγεί και θα τα διαψεύσει όλα αυτά, φοβούμενος την μήνι του Ρώσου. 
Ο τελευταίος δεν τρώει κουτόχορτο, παρακολουθεί και φορτώνει στο μυαλό και τις αεροναυτικές- αποβατικές δυνάμεις του. 
Στις 13 Φεβρουαρίου 2019 επισημαίνουμε: 
Γιατί οι Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις κάνουν προσομοίωση για απόβαση στην αμμουδερή ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας, 30 χιλιόμετρα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ; 
Quick Victory – Russian Armed Forces 2019 

Ένας ματωμένος  νοητός άξονας πολέμου και επιχειρήσεων σχηματίζεται από Βαλκάνια , διέρχεται από το ΑΙΓΑΙΟ, Στενά Βοσπόρου  και φτάνει μέχρι Ιράκ- Ιράν- Στενά Ορμούζ. 
Λίγο πριν κατέβουν οι Ρώσοι για να σαρώσουν την αφερέγγυα τουρκία θα καταλάβουμε πολύ καλά στο ΑΙΓΑΙΟ και στα νερά της Κύπρου, ότι είμαστε το μοναδικό ανάδελφο Έθνος στον πλανήτη , θα καταλάβουμε ότι τα πραγματικά αδέλφια μας βρίσκονται στον Ουρανό και είναι οι ΑΓΙΟΙ και Ήρωες μας . 
Τι άλλο να σας πω , τα είπαν όλα οι ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ με τις προφητείες τους που χλευάστηκαν όσο τίποτε άλλο στις μέρες μας. 
Απομένει να σας πω ότι ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ και θα αναστήσει την ΕΛΛΑΔΑ.  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...